MENIU

Black Friday 2017. Sesiunea de seară: am descoperit un magazin cu reduceri de neuitat

Black Friday 2017 este în toi, iar un magazin din România ne propune prețuri de duty free în .... online. Ofertele sunt extrem, extrem de bune anul acesta, însă toți cei care comandă trebuie să aibă un bilet de avion valabil în perioada următoare.

Toate reducerile de Black Friday ale acestui magazin sunt prezentate AICI.

Produsele au fost organizate în următoarele categorii: parfumuri, skincare, make-up, ceasuri și bijuterii, genți și ochelari de soare, băuturi, dulciuri. Adică exact genul de produse pe care le găsești în duty free, dar de care, până acum, nu te puteai bucura și online, de Black Friday.

E de ajuns să spunem că un parfum care în mod normal costă circa 300 de lei a ajuns să coste acum doar 90 de lei. Produsele sunt originale și de foarte bună calitate, iar gama de cosmetice mulțumește orice pretențioasă :)

Una dintre cele mai căutate categorii de Black Friday 2017 pe acest magazin s-a dovedit a fi cea de Ceasuri și Bijuterii, ale cărei oferte le puteți consulta AICI.

Desigur, sunt și alte magazine care fac Black Friday. Găsești o listă cu zeci de astfel de magazine participante AICI.

Îți amintim că reducerile eMAG (pe care le ai AICI) țin până vineri noapte la 24, în timp ce restul magazinelor continuă reducerile, cele mai multe dintre ele până duminică, altele chiar mai mult.