MENIU

Black Friday 2016 - Reduceri pentru telefoanele Samsung Galaxy, inainte de Vinerea Neagra

Black Friday 2016 se apropie la eMAG, iar preturile vor scadea foarte mult pentru mai multe articole.

Black Friday 2016 - Lista cu preturile telefoanelor Samsung Galaxy inainte de Vinerea Neagra poate fi consultata AICI.

Black Friday 2016 va avea loc in acest an in data de 18 noiembrie, peste doar cateva zile. eMAG este magazinul care a adus in Romania aceasta sarbatoare a preturilor mici si continua traditia an de an cu reduceri impresionante. Am selectat 7 telefoane mobile Samsung Galaxy care au si acum reduceri, inainte de Black Friday si vi le prezentam, mai jos.

Black Friday - Surpriza mare de la eMAG! Astazi au anuntat ce produse vor avea reduceri

Black Friday 2016 - Samsung Galaxy S6 Edge

Se pare ca Samsung Galaxy S6 Edge este cel mai vandut telefon mobil de la eMAG, din  gama celor de la Samsung, chiar inainte de Black Friday 2016. Telefonul are marginile rotunjite, nu este varf de gama insa are tehnologie foarte actuala in dotare. Toate detaliile si pretul modelului de 32GB pot fi gasite AICI.

Black Friday 2016 - Telefon mobil Samsung Galaxy J5

Gama Galaxy cuprinde mai multe telefoane mobile foarte avantajoase, accesibile oricarui buzunar. Un model ce costa sub 1.000 de lei dar este dotat cu tehnologie foarte actuala este Galaxy J5, varianta 2016. Acest telefon este dual sim, are 16GB memorie si functie 4G. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Black Friday 2016 - Samsung Galaxy S6

Revenim din nou la telefoanele cele mai performante din Gama Galaxy si de aceasta data vorbim despre modelul S6 care a coborat pretul foarte mult dupa aparitia noilor telefoane. Din fericire insa telefonul este foarte performant si actual, iar modelul S6 cu 32GB memorie si 4G poate fi achizitionat acum cu mai putin de 2.000 de lei. Oferta de la eMAG o gasiti AICI.

Black Friday 2016 - Galaxy S7 Edge

Varful de gama si de tehnologie al celor de la Samsung poate fi numit S7 Edge. Telefonul are design deosebit, marginile frumos rotunjite cu acces facil la meniul special, 32GB memorie si functie 4G pentru internet si transfer de date de mare viteza. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Black Friday 2016 - Samsung Galaxy A5

Un alt telefon ceva mai ieftin dar foarte bun este Samsung Galaxy A5, refabricat in 2016 care are memorie de 16GB. Telefonul beneficiaza de o garantie de 24 de luni si este posibila chiar extinderea acesteia. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

Black Friday 2016 - Samsung Galaxy S7

Daca mai devreme v-am prezentat modelul S7 Edge, iata ca vine si randul clasicului S7 ce are un pret foarte accesibil in acest moment la eMAG. Pentru a prinde oferta optima, va recomandam varianta de telefon de culoare Black si dotat cu memoria minima de 32GB, suficienta pentru a stoca o multime de fotografii, muzica si filmari. In plus, memoria poate fi ulterior extinsa cu ajutorul unui card. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday 2016 - Samsung Galaxy J1 Mini

Ultimul telefon din gama Galaxy pe care vi-l recomandam in cadrul acestui articol este telefonul J1 Mini, un model care pe cat de mic este, pe atat de surprinzator. Telefonul are o memorie mare pentru categoria sa, 8GB si are functie de dual SIM. Pretul este mult sub 500 de lei si poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag black friday 2016