MENIU

Black Friday 2016 - Noaptea neagra a reducerilor de groaza! Ce oferte iti iau ochii anul asta

Black Friday 2016 - Sarbatoarea reducerilor a inceput deja. Cine a dat startul nebuniei, cat va tine si ce discounturi se practica

Black Friday 2016 are loc in acest an chiar in data de 18 noiembrie. Numar record de magazine si-au anuntat prezenta printre ofertele din Vinerea Neagra.

De departe, cele mai asteptate oferte de Black Friday 2016 sunt cele ale magazinului eMAG care pot fi gasite AICI.

Black Friday 2016 - Lista cu toate magazinele

Ziua cea mare a reducerilor de Black Friday 2016 este vineri, 18 noiembrie. În acest articol, puteți descoperi o listă a magazinelor în care vă veți putea bucura de mari reduceri.

Black Friday 2016 - Cel mai mare retailer online din Romania este eMAG, iar ei, in urma cu cativa ani au adus in Romania Black Friday, cea mai mare sarbatoare a reducerilor. Discounturi uriase intr-o singura zi pentru sute de mii de produse. In acest an se atinge pragul imens de un milion de reduceri doar la eMAG.

 Black Friday 2016 va avea loc pe data de 18 noiembrie si va fi ziua cu cele mai multe reduceri din an. Sarbatoarea de Black Friday a fost adusa in Romania chiar de catre eMAG, cel mai mare retailer online din tara, din 2011. Dupa cinci editii, a ajuns cel mai cunoscut si mai asteptat eveniment de shopping al anului, la care participa milioane de romani, care pot achizitiona din sute de mii de produse.

Black Friday 2016 - Cand incep reducerile sa apara pe site

Black Friday 2016 va începe în data de 18 noiembrie 2016. Deși ora de start nu a fost încă făcută publică, eMAG începe Black Friday, an de an, spre orele dimineții. În 2014, ora de start a cumpărăturilor de Vinerea Neagră a fost ora 7 dimineața. eMAG anunță că și de Vinerea Neagră 2016 va începe sărbătoarea cumpărăturilor tot dimineața, însă politica rămâne aceeași – nu vor anunța ora exactă.

Potrivit reprezentanților eMAG, traficul a crescut cu 29% anul trecut, față de Vinerea Neagră din anul precedent.

Numărul de produse vândute a crescut, de exemplu, anul trecut, cu 100%. De asemenea, potrivit unui studiu de piață, peste 11 milioane de români au auzit de Black Friday și peste 6 milioane vor să cumpere un produs de Vinerea Neagră.

Mari magazine generaliste care participă la Black Friday 2016:

eMAG - cel mai mare magazin online din România organizează Black Friday doar în data de 18 noiembrie. Ziua reducerilor începe de dimineață, din jurul orei 7, și se termină vineri noapte, la 23:59. Este cea mai bogată ofertă de Black Friday pe care a avut-o eMAG vreodată. Toate ofertele eMAG vor fi disponibile AICI.

Elefant - sărbătoarea reducerilor pe Elefant.ro începe chiar din noaptea de joi spre vineri. Black Friday ține toată ziua de vineri, iar în weekend ne așteaptă alte mari campanii de reduceri.

Flanco - magazinul online organizează Black Friday între 18 și 20 noiembrie.

Evomag - Black Friday și în acest magazine cu sute de mii de produse în ofertă. Evenimentul de cumpărături are loc în ziua de 18, plus în weekendul 19-20 noiembrie.

Ştiri despre Black Friday 2016 la eMAG, Elefant, Flanco şi Evomag - Live update:

Flanco prezintă online catalogul marilor reduceri. Îl putem consulta AICI

Black Friday 2016 - Magazine specializate IT&C (laptopuri, sisteme desktop, telefoane, tablete, aparate foto și video, altele)

Desigur, și pentru aceste categorii de produse veți găsi oferte pe eMAGElefantFlanco sau evomag, însă și pe următoarele magazine:

QuickMobile (magazinul a anunţat printr-un newsletter reduceri f mari la telefoane mobile şi alte gadgeturi. iPhone 6s, de exemplu, va fi redus de la 2800 la 2000 de lei. Același preț îl va avea și Samsung Galaxy S7 Dual Sim, redus de la 2850 de lei. Accesoriile vin cu reducere de până la 90%. Super-oferte și la ochelarii de realitate virtuală Samsung Galaxy VR, reduși de la 449,90 lei la 149,90 lei).

ClickShop

cel.ro

Germanos

Yellow Store

Badabum

Spy Shop

Vonino

PC M@dd

Interlink

CIT Grup

IT Galaxy

UTOK

iHunt

ABD Computer

E-BODA

Photosetup

Black Friday 2016 - Vacanțe

Vola.ro (siteul anunță reduceri absolut uriașe la bilete de avion și la sejururi și vacanțe city break. Ofertele vor fi online vineri dimineața).

Black Friday 2016 - Fashion (haine, încălțăminte, accesorii)

eMAG și Elefant vor fi din nou concurenți puternici și pe acest domeniu, alături de următoarele magazine specializate:

Fashion Days (magazinul face Black Friday 2016 doar pe 18 noiembrie și a anunțat reduceri-record)

Zorile Store (mobilizare mare pentru Black Friday și în acest magazin, cu reduceri ce ajung la 60%. Toate produsele din shop vor fi la reducere în această zi)

Andreea Raicu Shop (rochiile, bluzele, tricourile, pantalonii, fustele, accesoriile superbe și bijuteriile cu mult gust din magazinul vedetei vor avea preturi speciale vineri, de Black Friday)
andreearaicu.ro

Ready To Wear

ZOOT

Mini Prix

Star Shiners

The Iconic

Ruby Fashion

Storefashion

dEpurtat

MATAR

Meli Melo Paris

Zonia

Kalapod

Astratex

My Closet

Seven Sins

Ecco Shoes

Miss Grey

Lensa

Bogas

Dyfashion

Black Friday 2016 - Casă, Grădină, Decorațiuni

Este o categorie la care eMAG stă excelent, însă și Elefant și evomag au oferte interesante. Există însă și magazine specializate cum sunt următoarele:

Somproduct (e un magazin care a început prin a vinde saltele - și care și acum are super oferte la aceste produse - insa vinde acum și tot felul de piese de mobilier)

eMobili

Piatra Online

Senso Days

Culinar

Vilaro

Decorino

Black Friday 2016 - Produse pentru copii / jucării

Găsim oferte tentante și pe siteuri ca eMAGElefant și evomag, dar și pe:

Best Kids

Nichiduta

Edu Class

Pantofiori Veseli

Bebe Bliss

Nicoro

Elf Bebe

Zambirici

Jucarie

Black Friday 2016 - Ceasuri

Elefant are o colecție excelentă de ceasuri, ca și eMAG și evomag, însă oferte cu adevărat extraordinare se anunță și în aceste magazine specializate

Watch Shop

Caut Ceas

Top Ceas

Ora 10

Daniel Klein

Rankine

Crono24

Black Friday 2016 - Cărți

Să nu uităm că Elefant a început aventura sa online ca magazin specializat în cărți, așa că vor avea super-oferte la cărți de Black Friday. Asta e sigur.

Le face însă mare concurență Libris, un magazin cu ambiții mare și cu o dezvoltarea fantastică de la an la an. Oferte excelente, desigur, și la eMAG, în ziua de Black Friday. Dar cărți la prețuri excelente veți găsi și pe:

Cărturești

Okian

Libraria Humanitas

Nemira

Black Friday 2016 - Produse auto și moto

Anvelope și accesorii auto veți găsi la prețuri bune și pe eMAG și Evomag, cu siguranță. Însă, nu ratați și reducerile din aceste magazine specializate.

Auto Hut

Epiesa

Black Friday 2016 - Îngrijire / Cosmetice / Parfumuri

eMAGElefant și Evomag vor avea cu siguranță oferte dintre cele mai bune, însă puteți consulta și reducerile de pe aceste siteuri:

Avon

Canar

1001 cosmetice

All Beauty

Cupio

Black Friday 2016 - Produse naturale

Vegis

Api Land

Cosmetice Terapeutice

Găsiți lista de magazine participante la Black Friday 2016 și în shopul nostru (click pentru a îl accesa). realitatea.net te ține la curent cu toate reducerile de Black Friday 2016. Rămâi alături de noi pentru a fi sigur că prinzi cele mai bune reduceri de toamna aceasta.

Black Friday 2016 - istoria Black Friday

eMAG este magazinul online care a inițiat promoțiile de Black Friday în urmă cu mai mulți ani în România. Cu toate că în Statele Unite de unde vine această promoție deosebită, magazinele reduc prețurile abia în ultimul weekend din noiembrie, eMAG și multe alte magazine online organizează Black Friday  pe data de 18 noiembrie în acest an.

Promoțiile sunt foarte importante, multe prețuri se preconizează că vor fi scăzute cu procente impresionante, iar acest lucru va produce o mare aglomerație, trafic uriaș pe site-urile magazinelor online.

Pentru a evita orice neplăcere de acest tip și pentru a prinde din timp ofertele cele mai bune la produsele dorite, eMAG vine cu un ghid oficial despre pașii pe care trebuie să îi facem.

Cu toate că sfaturile de la eMAG pentru Black Friday nu sunt vreun mare secret necunoscut până acum de către clienții fideli, ele sunt totuși extrem de utile pentru că ne ajută să ne organizăm mult mai ușor, iar rezultatele vor fi minunate: vom apuca să prindem promoție exact la produsele pe care le dorim.

Black Friday 2016  - Organizeaza lista de cumparaturi

Cei de la eMAG ne spun în felul următor: sfătuiește-te cu familia și prietenii, adună toate dorințele lor. A venit momentul să vă răsfățați.

Dacă știți exact ce gadget vă doriți, puneți pe hârtie numele lui, modelul exact, configurația pe care o doriți. Dacă intenționați să cumpărați mai multe lucruri, cu atât mai bine este să vă faceți o listă, să vă stabiliți eventual un buget, să știți valoarea produselor înainte de Black Friday pentru a avea o imagine cât mai corectă a promoțiilor.

Toate ofertele eMAG de Black Friday 2016 apar AICI

De exemplu, acest laptop care acum costă 1200 de lei va costa doar 600 de lei de Black Friday 2016 la eMAG. Este un model cu procesor Intel Celeron Dual Core, 1,60 GHz, cu 4 GB RAM, capacitate hard disk de 500 GB.

eMAG spune că are 600 de astfel de laptopuri disponibile, potrivit go4it.ro. 

Printre noutăţile de anul acesta la eMAG se numără şi faptul că va exista pe site un contor, în dreptul fiecărui produs din promoţia de Black Friday 2016, prin care clienţii vor fi anunţaţi câte astfel de produse mai sunt în stoc. 

Black Friday 2016  - Foloseste aplicatia

În cazul celor de la eMAG este disponibilă și o aplicație mobilă care va trimite o notificare în momentul începerii campaniei. Noi vă recomandăm ca de Black Friday 2015 să vă treziți cât mai devreme posibil deoarece promoțiile bune se vor epuiza rapid. Soluția cea mai bună este să verificați site-urile magazinelor online încă de la ora 12 noaptea.

Black Friday 2016 - Logheaza-te in contul tau

Pentru a comanda rapid, întră în contul tău eMAG de Black Friday 2015, CARE POATE FI ACCESAT AICI, completează adresa de livrare la care vrei să primești toate produsele cumpărate. Astfel, poți plasa comenzile mult mai rapid!

Este probabil sfatul cel mai important în această perioadă, deoarece  timpul în care comanzi este foarte important și nu o să vrei să îl irosești atunci când vei plasa comanda, timp în care se pot epuiza stocurile.

Black Friday 2016 - Comanda online

De Black Friday salvezi timp și bani dacă plasezi online, iar produsele vor fi livrate la adresa dorită la timp pentru a te bucura de ele în mini vacanța de 1 Decembrie.

Profită din plin de avantajul tehnologiei de astăzi și comandă online.

Black Friday 2016 - Nu rata cele mai bune oferte

Este a sasea ediție de Black Friday iar produsele la promoție sunt din categorii tot mai multe. După ce ai reușit să îți achiziționezi produsele pe care le doreai, poți arunca o privire și peste restul produselor deoarece este posibil să zărești prețuri uluitoare.

Mai jos aveți comunicatul integral al celor de la eMAG despre cum să achiziționați în cel mai simplu mod articolele dorite de Black Friday, dar și ce puteți face în anumite situații mai speciale.

Cum sa plasezi comanda:
Ca sa plasezi comanda trebuie sa adaugi produsele dorite in cosul de cumparaturi, sa completezi detaliile despre livrare si plata si apoi sa plasezi comanda prin apasarea butonului “trimite comanda”. Pe email vei primi o confirmare de plasare a comenzii.

Inca ceva important:
Pentru ca produsele din cadrul campaniei Black Friday sa ajunga la cat mai multi clienti, din produsele foarte cerute poti comanda doar cate o bucata.

Black Friday 2016  - scaun de birou ergonomic la preţ de taburet

De Black Friday 2016,  pregătește și mari reduceri la piese de mobilier. Este și cazul unui scaun ergonomic de birou, marca Kring, care va fi vândut de Black Friday cu doar 99,99 lei (pretul actual este de 250 de lei). Sunt 1500 de astfel de scaune disponibile in oferta eMAG de Black Friday 2016.

Cei care tânjesc după o cafea preparată ca la carte pot cumpara, de Black Friday, acest espressor. Prețul va fi de doar 999,99 lei, de aproape trei ori mai puțin față de suma la care a fost listat la început produsul.

Aparatul, care va fi unul dintre vedetele reducerilor de Black Friday 2016 , poate prepara espresso si capuccino. Funcția de râșniță îi permite să poată funcționa atât cu cafea măcinată, cât și cu cafea boabe.

Vă vom ține la curent cu toate ofertele de Black Friday 2016. Catalogul reducerilor va fi disponibil de joi seara, iar comenzile încep vineri în zori. Un ghid util cumpărătorilor de Black Friday pe eMAG găsim aici.

Reduceri inainte de Black Friday - Televizor Samsung

Televizorul LED de la Samsung care are pretul cel mai mic are o reducere de 150 de lei in acest moment la magazinul online. Diagonala televizorului este de 55cm si reda imagini la rezolutie Full HD. Pretul poate fi gasit AICI.

Reduceri inainte de Black Friday 2016 - Televizor LED Samsung

Un alt model de televizor tot de la Samsung ne-a impresionat prin pretul foarte avantajos. Display-ul sau este de tip LED si are rezolutie HD, iar diagonala ajunge la 80cm. Pretul cu discount de 300 de lei poate fi gasit AICI.

Reduceri inainte de Black Friday 2016 - Samsung 101

Trecem la o diagonala mai mare, un pret ceva mai mare care insa beneficiaza de unul dintre cele mai mari discounturi ale promotiei. Televizorul LED Samsung cu diagonala de 101cm  este foarte vandut tocmai pentru ca are un raport calitate pret impresionant, iar stocul este limitat. Rezolutia la care reda imagini este FULL HD. Pretul cu 15% reducere poate fi gasit AICI.

Black Friday 2016 - Samsung Galaxy S6 Edge

Se pare ca Samsung Galaxy S6 Edge este cel mai vandut telefon mobil de la eMAG, din  gama celor de la Samsung, chiar inainte de Black Friday 2016. Telefonul are marginile rotunjite, nu este varf de gama insa are tehnologie foarte actuala in dotare. Toate detaliile si pretul modelului de 32GB pot fi gasite AICI.

Black Friday 2016 - Telefon mobil Samsung Galaxy J5

Gama Galaxy cuprinde mai multe telefoane mobile foarte avantajoase, accesibile oricarui buzunar. Un model ce costa sub 1.000 de lei dar este dotat cu tehnologie foarte actuala este Galaxy J5, varianta 2016. Acest telefon este dual sim, are 16GB memorie si functie 4G. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Black Friday 2016 - Samsung Galaxy S6

Revenim din nou la telefoanele cele mai performante din Gama Galaxy si de aceasta data vorbim despre modelul S6 care a coborat pretul foarte mult dupa aparitia noilor telefoane. Din fericire insa telefonul este foarte performant si actual, iar modelul S6 cu 32GB memorie si 4G poate fi achizitionat acum cu mai putin de 2.000 de lei. Oferta de la eMAG o gasiti AICI.

 Black Friday 2016 - Smart Samsung

Primul televizor Smart pe care vi-l recomandam din oferta de la eMAG este de tip LED cu diagonala generoasa de 125cm. Televizorul are toate functiile smart, poate fi conectat la internet si la dispozitivele mobile din casa, iar rezolutia sa este cea mai buna de pe piata: 4K ULTRA HD. Pretul cu reducere de 1.800 de lei poate fi gasit AICI.

 Black Friday 2016 - Televizor Curbat Samsung

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este de-a dreptul impresionanta. Televizorul LED Curbat Smart Samsung are o diagonala uriasa de 138cm si rezolutie 4K ULTRA HD. Desigur ca televizorul poate fi conectat la internet si are toate functiile smart disponibile. Pretul are cea mai mare reducere de 27% si poate fi gasit AICI.

Black Friday 2016 - Galaxy S7 Edge

Varful de gama si de tehnologie al celor de la Samsung poate fi numit S7 Edge. Telefonul are design deosebit, marginile frumos rotunjite cu acces facil la meniul special, 32GB memorie si functie 4G pentru internet si transfer de date de mare viteza. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Black Friday 2016 - Samsung Galaxy A5

Un alt telefon ceva mai ieftin dar foarte bun este Samsung Galaxy A5, refabricat in 2016 care are memorie de 16GB. Telefonul beneficiaza de o garantie de 24 de luni si este posibila chiar extinderea acesteia. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

Black Friday 2016 - Samsung Galaxy S7

Daca mai devreme v-am prezentat modelul S7 Edge, iata ca vine si randul clasicului S7 ce are un pret foarte accesibil in acest moment la eMAG. Pentru a prinde oferta optima, va recomandam varianta de telefon de culoare Black si dotat cu memoria minima de 32GB, suficienta pentru a stoca o multime de fotografii, muzica si filmari. In plus, memoria poate fi ulterior extinsa cu ajutorul unui card. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday 2016 - Cum vor fi livrate comenzile inregistrate

Pentru produsele vandute de eMAG, tu alegi cum ti-e mai la indemana: iti putem livra prin curier rapid la tine acasa sau poti ridica produsele personal, din showroom-urile eMAG. Produsele foarte grele sau de dimensiuni mari (canapele, boilere, aparate de aer conditionat, electrocasnice voluminoase, incorporabile etc) ti le livram doar prin curier.

Produsele pe care le comanzi de la partenerii eMAG Marketplace ti le vor livra direct ei, prin curier rapid, nu le poti ridica din showroom. Costul de livrare poate fi diferit de la un partener la altul, dar iti va fi comunicat inainte sa plasezi comanda.

Black Friday 2016  - Cum platesti comenzile

Daca vrei sa iti livram produsele prin curier, poti sa platesti ramburs, online cu card bancar, card de cumparaturi cu oferte de pana la 12 rate fara dobanda, card Cetelem in 18 rate fara dobanda, prin iTransfer sau cu eCREDIT.

Daca ai ales ridicarea personala din showroom, poti sa platesti online cu card bancar, card de cumparaturi cu oferte de pana la 12 rate fara dobanda, card Cetelem in 18 rate fara dobanda si iTransfer sau cand ridici comanda, in numerar sau cu cardul.

Daca ai ales sa platesti online si, din orice motiv, plata nu a fost acceptata, o sa te anuntam prin SMS si iti trimitem pe email pasii pe care trebuie sa ii urmezi ca sa finalizezi plata.

Anul acesta poti cumpara in rate online prin eCredit. Ca sa alegi aceasta modalitate de plata, doar de Black Friday, trebuie sa ai un singur produs pe comanda si sa fie peste 1500 de lei. Daca doresti mai multe produse, plaseaza o noua comanda.

Black Friday 2016 - Garantiile produselor pe care le cumperi la oferta

Ca sa nu le ratacesti, emitem facturile in format electronic. Ele se gasesc in contul tau eMAG, de unde le poti descarca oricand. Tot in contul tau gasesti si garantiile. Daca produsul are garantie oferita direct de producator, o vei gasi in cutia produsului sau lipita pe exteriorul cutiei.
Daca ai comandat produse de la partenerii eMAG Marketplace, pentru ele vei primi factura si garantia odata cu produsul, in cutia acestuia.

Pentru produsele pe care le cumperi de Black Friday beneficiezi de garantie in conditii normale. Daca vrei sa le returnezi, gasesti detaliile si conditiile aici.

Black Friday 2016  - Cum sa iti modific comanda in timp util

Daca ti-ai dat seama ca vrei sa mai adaugi un produs pe comanda, sa schimbi adresa de livrare sau ca vrei sa faci alta modificare, te sfatuim sa ne anunti in cel mai scurt timp raspunzand la mailul pe care ti l-am trimis ca sa iti confirmam plasarea comenzii.

Modificarile solicitate vor fi efectuate in ordinea in care le primim. Daca in momentul in care procesam solicitarea ta comanda a fost deja facturata si predata curierului, dupa livrare vom face modificarile care sunt posibile.

Black Friday 2016 - Samsung Galaxy J1 Mini Ultimul telefon din gama Galaxy pe care vi-l recomandam in cadrul acestui articol este telefonul J1 Mini, un model care pe cat de mic este, pe atat de surprinzator. Telefonul are o memorie mare pentru categoria sa, 8GB si are functie de dual SIM. Pretul este mult sub 500 de lei si poate fi gasit AICI.

Black Friday - Cine participa in acest an la marea promotie din Vinerea Neagra

In primul rand, trebuie sa stiti ca Black Friday va avea loc in acest an in data de 18 noiembrie si este bine sa studiati din timp preturile de dinainte de promotie pentru produsele pe care le doriti, pentru a cunoaste adevarata lor valoare si cat este reducere de Black Friday.

Lista cu toate magazinele care vor participa in acest an la Black Friday este:

eMAG - cel mai mare retailer online din Romania

Fashion Days - magazin de haine, accesorii

TechStar - Magazin de camere auto dvr, gps, camere video sport si multe altele

Libris - De la carti de toate felurile, la ebooks, filme, muzica si o multime de idei de cadouri

Flanco - Acest magazin are promotii pentru laptopuri, it, tablete, telefoane, televizoare, electrocasnice mari si multe altele, pe tot parcursul lunii, nu doar de Black Friday

epiesa.ro - Magazin de piese auto la preturi foarte avantajoase

Vegis - natura e la tine acasa. remedii naturiste, pachete speciale, alimente bio si suplimente

plantum.ro - produse apicole, cosmetice si de ingrijire, atat pentru barbati, femei dar si pentru bebelusi, suplimente alimentare si multe altele.

ihunt.ro - Daca esti vanator de promotii pentru telefoane mobile rezistente si de calitate, aici este locul

starbt.ro - pregateste-te de cumparaturile de black friday cu un card de reduceri si de credit. conditiile sunt mai bune ca niciodata

depurtat.ro - pantofi casual dar si eleganti, ghete, cizme, platforme sau balerini, pe toate le gasesti la reducere

yellowstore - Aparate foto dar si toate accesoriile de care ai nevoie pe langa ele sunt disponibile la preturi foarte bune

Nichiduta - Se apropie perioada sarbatorilor si poti sa te pregatesti din timp cu cadouri pentru cei mici

glambazaar.ro - bijuterii home made, de argint si alte accesorii

Blackview.ro - Smartphone-uri la preturi incredibil de mici

Apiland.ro - Un magazin ce nua re nevoie de prezentare, este renumit in special pentru laptisorul de matca pur, dar si pentru tonice apicole si polenuri crude.

Provident.ro - Cea mai simpla metoda de imprumut rapid

Lensa.ro - Ochelari de vedere, de soare, rame

QuickMobile.ro - Magazin online de telefoane mobile si gadgeturi, dar si tablete si smartwatch-uri.

Banca Transilvania - Credite de nevoi personale foarte avantajoase

Nailshop.ro - Magazin online cu accesorii pentru unghii

CitGrup.ro - O multime de oferte inteligente pentru laptopuri, servere, tablete, monitoare dar si imprimante si sisteme de retelistica

b-mall.ro - Un intreg mall intr-un singur magazin online. Imbracaminte pentru toate gusturile

Cupio.ro - Un magazin online cu tot ce ai nevoie pentru make up, gene false, dar si pentru epilare si ingrijire par

Mediashoptv.ro - Un magazin renumit in care gasiti toate produsele de la teleshoping

bestkids.ro - Magazin online cu reduceri si cadouri pentru jucarii si accesorii pentru cei mici

DYfashion.ro - Colectii noi de rochii si haine pentru evenimente speciale

Vonino.ro - Telefoane, tablete, boxe portabile si multe alte produse Vonino

sportdepot.ro - Incaltaminte si echipamente de sport de cea mai mare calitate

Fashionup - Un mare retailer online pe nisa de fashion

Carturesti.ro - Carti dar si cadouri de bun gust. Toate au livrarea foarte rapida

Comodo.ro - Incaltaminte, haine si accesorii

sevensins.ro - Lenjerie intima foarte sexy cu reduceri de 60% de Black Friday

vivacredit.ro - Credite online cu livrare rapida in cont

Chicco.ro - Tot ce ai nevoie pentru un copil, de la carucioare, haine, scaune auto, masa , premergatoare si multe altele

Missgrey.ro - rochii foarte elegante

Astratex.ro - Articole de lenjerie intima de foarte mare calitate

chroot.ro - host, gazduire web la preturi accesibile

pantofiitari.ro - maazin exclusiv pentru pantofi, genti si accesorii

starshiners.ro - rochii pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele

FashionAgenda.ro - trebuie sa iti treci in agenda acest magazin de haine pentru Black Friday

mycloset.ro - e timpul sa iti reinoiesti garderoba cu haine la reducere

anvelomag.ro - Pneuri de la toate brandurile, pentru toate masinile

zonia.ro - Magazin de haine office si elegante, rochii dar si tinute elegante

glittio.ro - magazin online cu haine, jachete speciale, dar si multe accesorii sport

pentrugatit.ro - este site-ul magazinului online Kitchen shop, extrem de renumit

Sportaddict.ro - Echipament sportiv de inalta clasa la preturi avantajoase

inpuff.ro - gasesti aici de la tinute office pana la rochii de ocazie, o multime de haine pentru femei

farmec.ro - Un brand foarte renumit si a carui calitate a rezistat in timp

Melkior.ro - cursuri de machiaj dar si accesoriile necesare, dar si perii si multe oferte

abdcomputer.ro - ofete pentru calculatoare

Autohut.ro - daca iti iubesti cu adevarat masina, sigur ai ce cumpara de aici

eco-it.ro - sisteme de operare si calculatoare la preturi foarte avantajoase

Sportcouture.ro - o sa va impresioneze gama inedita de haine si articole de imbracaminte

UpCar.ro - 15% reduceri  de Black Friday pentru navigatii gps portabile si dedicate dar si multe altele

Alecoair.ro - Tot ce ai nevoie pentru ca in casa ta sa fie un aer foarte curat: dezumidificatoare, purificatoare, aromaterapie si difuzoare de aroma.

evachic.ro - Haine pentru gravide, insa nu numai atat

erotic24.ro - magazin erotic online

mindblower.ro - cadouri in funtie de zodie, accesori de aur dar si jocuri erotice

soleshop.ro - Parfumuri, accesorii si cosmetice pentru doamne si domnisoare

produsedukan.ro

http://www.ecco-shoes.ro/

https://elfbebe.ro/

http://www.freewheel.ro/

http://www.watchzone.ro/

https://www.komodos.ro/

http://www.dwyn.ro/

http://www.wizzbancpost.ro/

https://www.pantofioriveseli.ro/

http://www.ivatherm-shop.ro/

http://www.scutecila.ro/

http://www.totalcomenzi.ro/

http://stetoscoape-tensiometre.ro/

http://www.vreauled.ro/

http://www.sportpartner.ro/

http://www.utok.ro/promotiile-alunga-norii

https://ondo.ro/

https://hemostop.ro/

http://www.rochitata.ro/

http://www.megaplus.ro/

http://www.tehnicbazar.ro/

http://www.1001cosmetice.ro/

http://www.pronutrition.ro/

http://www.readytowear.ro/

http://www.e-boda.ro/

https://www.lexshop.ro/

https://www.educlass.ro/

http://www.tshirt-factory.ro/

https://www.bioportal.ro/

http://www.rubyfashion.ro/

https://www.maxlife.ro/

http://www.sticker-decorativ.ro/

https://ceasmania.ro/

http://www.jadu.ro/

http://ergos.ro/

http://www.ideaplaza.ro/

https://inspectorauto.ro/

http://www.hiris.ro/

http://shop.depot96.ro/produse/5/rochii

https://www.vonmag.ro/

http://missbijoux.ro/

https://www.zambirici.ro/

http://justshops.ro/

https://www.priveboutique.net/

https://www.3pitici.ro/

http://sangado.ro/

http://www.bestautovest.ro/

http://www.avmall.ro/

https://www.urbangallery.ro/

http://www.semplus.ro/

http://www.docvision.ro/

http://rohboutique.ro/

http://www.bigstep.ro/

http://www.fengshui4life.ro/

http://www.triodeluxe.ro/

http://www.miracolulplantelor.ro/

https://cautceas.ro/

http://www.pcmadd.com/

http://stetoscoapeprofesionale.ro/

http://www.stefanisilver.ro/

https://melimeloparis.ro/

http://www.pantoful-galben.ro/

http://stickere.net/

http://rapumag.shopmania.biz/

http://www.delfinshopping.eu/

https://www.xtdeco.ro/

https://www.bogas.ro/

http://www.ryor.ro/

http://www.book-land.ro/

http://www.carnaval24.ro

https://giftforyou.ro/

https://zzv.ro/

http://www.fungift.ro

http://www.kinghoff.ro/

https://www.casedevanzare.ro/

http://www.gadgetway.ro/

https://www.tiffani.ro/

https://www.badabum.ro/

http://www.bookcity.ro/

http://www.secundar.ro/

http://www.eurosec.ro/

http://www.realshopit.ro/

https://www.originale.ro/

http://www.tetrax.com.ro/

https://www.iconicul.ro/

http://demcom.ro/

http://www.extractdeplante.ro/

http://www.verdex.ro/

http://www.ptc-auto.ro/

http://www.exomag.ro/

http://www.cadouri-inedite.ro/

http://www.perdele-online.ro/

http://www.green-future.ro/

http://www.emobili.ro/

http://www.perfectbijoux.ro/

https://www.topceas.ro/

http://www.ora10.ro/

http://www.muranos.ro/

http://bayo.ro/

http://www.mykitty.ro/

http://casazamfirei.ro/

http://beyoushop.ro/

http://www.cotton.ro/

http://www.lafemme.ro/

http://www.bliss-online.ro/

http://www.adisefect.ro/shop/

https://wild-inga.com/

http://www.broxo.ro/

http://www.colorcosmetics.ro/

http://www.laptopgear.ro

https://uturn.ro/

https://www.ecojoy.ro/

http://www.decovilshop.ro/

http://www.grileonline.ro/

https://gazduireenterprise.ro/

https://finalert.ro/

http://www.spartan-sport.ro/

http://elefant.ro/

https://www.vola.ro/

https://www.evomag.ro/

http://www.depurtat.ro/

http://www.libris.ro/

http://www.nichiduta.ro/

https://www.dyfashion.ro/

https://www.b-mall.ro/

https://www.somproduct.ro/

https://www.avon.ro/

http://www.kalapod.ro/

https://teamdeals.ro/

https://www.mycloset.ro/

http://www.cel.ro/

https://missgrey.ro/ro/

https://www.roviniete.ro/

https://www.provident.ro/

http://cupio.ro/

http://www.astratex.ro/

http://www.noriel.ro/

https://www.modlet.ro/

https://www.interlink.ro/

http://divisima.com/

https://www.watchshop.ro/<

Mai multe articole despre:
black friday 2016