MENIU

Black Friday 2015. Cele mai mari reduceri la produse Apple de la eMAG

Black Friday 2015. Dacă vreți să profitați de super-reducerile de Vinerea Neagră 2015, pe site-ul eMAG, acest articol vă va ajuta.

Noi am întocmit o listă cu cele mai bune afaceri pe care puteți să le faceți la produse Apple, iPhone, MacBook sau iPad, de Black Friday 2015 pe site-ul eMAG.

Pentru a accesa toată lista cu reduceri de pe magazinul online eMAG, intrați AICI.

Black Friday 2015. MacBook

Cum campania de reduceri de la eMAG nu a început încă, Black Friday 2015 urmând să devină activă începând cu primele ore ale zilei de vineri (cel mai probabil).

Dacă țintiți un laptop Apple, modelele MacBook Air sunt alegerea ideală. Pentru ofertele Black Friday 2015 de pe eMAG la laptopuri Apple, click AICI.

Magazinul online eMAG a anunțat reduceri istorice la multe dintre aceste produse.

Black Friday 2015. iPhone

După succesul din campania de reduceri Vinerea Neagră 2014, când eMAG a bătut record după record la vânzările de telefoane, și în acest an se anunță a fi o activitate ieșită din comun în ceea ce privește achiziționarea de smartphone-uri.

Apple iPhone 6S este cel mai râvnit dintre telefoanele din oferta eMAG. Dacă în acest moment, prețul este destul de mare, lucrurile se pot schimba dramatic mâine dimineață.

Pentru a accesa lista cu reduceri la telefoane Apple de Black Friday 2015, intrați AICI.

De asemenea, magazinul online pune la bătaie chilipiruri și în ceea ce privește accesoriile Apple. Le găsiți pe toate AICI.

Black Friday 2015. iPad

Pentru cei care își doresc o tabletă de mare calitate, Apple iPad este alegerea ideală.

Cele mai mari reduceri sunt așteptate la modelul mai vechi, iPad Air, care a fost una dintre vedetele campaniei de discount-uri de anul trecut.

De asemenea, tableta iPad Air 2 va fi și ea pe lista de reduceri Black Friday 2015 de la eMAG.

Pentru a profita de cele mai bune afaceri propuse de eMAG la tablete Apple, intrați AICI.

Mai multe articole despre:
black friday 2015