MENIU

Black Friday 2014. Reduceri la ceasuri, haine, IT, bijuterii, cărţi, decoraţiuni

<p>Black Friday 2014</p>

Black Friday 2014. Din cele peste 400 de magazine online existente in reteaua de afiliere 2Parale, peste 150 si-au anuntat deja ofertele speciale de Black Friday, care pot fi accesate intr-o pagina dedicata evenimentului.

Asteptarile de anul acesta depasesc mii de vanzari - o crestere de minim 25% fata de 2013. Ofertele magazinelor online de Black Friday 2014 pentru clienti cuprind reduceri de pana la 80% si concursuri cu premii in bani sau obiecte.

Intre cele 140 de magazine gasim cateva oferte interesante la ceasuri, haine, IT&C, bijuterii, carti, dar si home & deco.

Black Friday 2014. Ceasuri: CautCeas.ro - are cateva oferte foarte interesante la ceasuri de firma precum Citizen, Seiko sau Festina. Astfel, poti achizitiona un ceas Festina la mai putin de 500 de lei, insa daca vrei un ceas mai elegant poti alege din ofertele celor de la Pierre Cardin sau de la Zeppelin. Vezi aici ofertele!

Black Friday 2014. Haine: Kurtmann.ro - magazinul unde poti gasi produse de la branduri celebre precum Zara, Desigual, Bershka sau Massimo Dutti. Reducerile pot ajunge pana la 80% pentru diferite produse, astfel ca daca ai 100 de lei in buzunar, poti achizitiona peste 5-6 produse de la firme celebre. Vezi aici ofertele!

Black Friday 2014. IT&C: evoMag.ro - unul dintre cele mai mari magazine din online cu peste 150.000 de produse. Aici poti gasi de la telefoane, laptopuri si televizoare pana la electrocasnice si produse pentru bricolaj si gradinarit. Preturile vor avea reduceri de pana la 75%, iar surpriza celor de la evoMag din acest an este vanzarea de autoturisme: Audi si Volkswagen. Vezi aici ofertele!

Black Friday 2014. Bijuterii: Bijuterii-inox.ro - mai mult de 600 de tipuri de bijuterii vor avea reduceri intre 20% si 50%. De altfel, toate bijuteriile din piele vor avea reduceri de 50%. Vezi aici ofertele!

Black Friday 2014. Carti: Elefant.ro - liderul din Romania in materie de carti vor avea peste 40.000 de produse, acestea avand reduceri pana la 80% la majoritatea produselor. Vezi aici ofertele!

Black Friday 2014. Home & Deco: Somproduct.ro - gama variata care contine de la perne si pilote pana la canapele si mobilier de bucatarie. Reducerile nu vor lipsi - cei de la Somproduct promit reduceri de pana la 60%. Vezi aici ofertele!