MENIU

Bicicletă de 4.300 de euro furată din Germania, găsită în România. Reacția păgubitului când a aflat unde era

Un cetăţean german a rămas mască în momentul în care a aflat că bicicleta sa, în valoare de 4.300 de euro, furată în luna noiembrie a anului trecut din oraşul Bensheim, apare pe sistemul de localizare ca aflându-se tocmai în comuna Vânători, județul Vrancea, la aproape 2.000 de km depărtare. 

La data de 31 ianuarie, polițiștii vrânceni au fost sesizați de către un cetățean german cu privire la faptul că, la data de 6 noiembrie 2022, în orașul Bensheim din Germania, i-ar fi fost sustrasă o bicicletă, în valoare de 4.300 de euro, iar sistemul de localizare montat pe aceasta îi arăta că s-ar afla în comuna Vânători, județul Vrancea. 

"Au găsit-o! Vă mulțumesc mult! Este incredibil!", a fost reacția cetățeanului german, la aflarea veștii că bicicleta i-a fost găsită de către autorităţi. 

În urma cercetărilor efectuate, bicicleta în cauză a fost identificată și ridicată de către polițiști, urmând să fie restituită proprietarului. 

Două persoane au fost conduse la sediul subunității de poliție, în vederea audierii. În cauză se va deschide dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.