MENIU

Beyonce a purtat o rochie de mireasă la Premiile Grammy 2016. Iată dovada!

Chiar dacă nu avea să ridice niciun premiu de la Gala Grammy 2016, Beyoncé și-a făcut totuși apariția la show. A făcut-o spectaculos, de altfel așa cum îi reușește de fiecare dată. Ținuta cântăreței a stălucit din toate punctele de vedere, chiar dacă unii au comparat-o cu o rochie de mireasă!

Beyoncé a eclipsat întreaga lume odată cu apariția sa de la Grammy 2016. Interesant e că interpreta a evitat să defileze pe covoarele roșii de la eveniment, astfel că fotografii nu au prea avut ocazia să o surprindă în toată splendoarea.

După o declarație scurtă, făcută la microfon despre artă, Beyoncé a trebuit să ofere un premiu și anume autorilor piesei „Uptown Funk” – Mark Ronson şi Bruno Mars, laureați pentru categoria de „cea mai bună înregistrare a anului”.

De ce zic criticii că vedeta a purtat la eveniment o rochie de mireasă? Probabil pentru că ținuta albă, aleasă pentru Grammy, întrunește toate calitățile unei rochii elegante, pentru ocazii speciale, scrie ea.md.

Ținuta face parte dintr-o colecție de rochii de mireasă, lansată în 2016 de către designerul Inbal Dror. Vedeta și-a asortat rochia cu o pereche de cercei sub fomă de romb, marca Lorraine Schwartz. Deci, a purtat o rochie de mireasă!

Foto: Beyonce.com.