MENIU

Pro TV detonează bomba! Mihai Bendeac, "suflat" de la Antena 1!

Mihai Bendeac, unul dintre cei 3 juraţi de la emisiunea "iUmor", de la Antena 1, a lăsat de înţeles că n-ar fi deranjat dacă ar lucra la Pro TV.

Conform unor surse din piaţă, Bendeac s-a aflat, într-adevăr, în trecut, în negocieri cu Pro TV, dar părţile nu s-au înţeles. Acum, a revenit varianta ca actorul de comedie să schimbe taberele. Zvonurile au fost alimentate chiar de Mihai Bendeac în cadrul show-ului pe care-l jurizează alături de Delia şi Cheloo. Deranjat de prezenţa unor concurenţi fără nicio noimă, actorul le-a reproşat producătorilor calitatea celor care se prezintă în faţa juriului.

"Vreau o zi in care totul este glamurous și decent. Oamenii aia au o imagine impecabilă. Noi suntem vai de capul nostru. Imaginează-ți că Andra se uită la Călinescu și-l întreabă dacă și-a făcut vreodată colonoscopie. Se tăia la montaj tot. Nu poți să dai la televizor așa ceva, mai ales că vine din nimic. De ce nu suntem și noi un show mare?”, le-a zis Bendeac colaboratorilor de la "iUmor". Actorul a făcut, aşadar, o paralelă între "iUmor" şi "Romanii au talent". Această afirmaţie ar putea ascunde dorinţa omului de teatru şi televiziune de a merge la Pro TV.

Mai multe articole despre:
Bendeac de la antena 1 la pro tv