MENIU

Bea asta înainte de culcare și vei scăpa de toate grăsimile acumulate peste zi

Bea asta înainte de culcare și vei scăpa de toate grăsimile acumulate peste zi

Înainte de a urma rețetele anti-slăbit, e recomandat să primești un aviz medical. 

Fiecare rețetă de mai jos conține bicarbonat de sodiu, iar băuturile trebuie consumate dimineața, înainte de mâncare și seara, înainte de cină.

Rețete cu bicarbonat de sodiu pentru a scăpa de grăsime

1. Oțet + apă minerală + bicarbonat

Pentru prepararea primei rețete anti-slăbit sunt necesare două lingurițe de oțet de mere, o jumătate de lingură de bicarbonat de sodiu și un pahar de apă minerală. Această licoare arde grăsimea abdominală și alungă pofta de mâncare nesănătoasă.

2. Bicarbonat de sodiu și fructe

Pierderea kilogramelor în plus este posibilă cu ajutorul unei lingurițe de bicarbonat de sodiu, o ceașcă de căpșuni, 10 frunze de mentă proaspătă, o lămâie și două pahare de apă. Prima oară, se spală fructele și se pun în blender pentru a stoarce sucul. La final, se amestecă bicarbonatul de sodiu în sucul format din zeamă de lămâie și căpșuni. Menta se poate adauga la final.

3. Bicarbonat de sodiu + lămâie

Tot ce trebuie făcut pentru a slăbi cu lămâie și bicarbonat este amestecarea unei lingurițe de bicarbonat de sodiu în 300 de mililitri de zeamă de lămâie. Această băutură trebuie consumată în fiecare dimineață, înainte de micul dejun.

Bicarbonatul de sodiu are o serie de proprietăți pentru sănătate. Reglează nivelul de acid uric, protejează stomacul de hiperaciditate, suprimă petele de pe piele și albește dinții.