MENIU

Bătrână de 70 de ani de la un azil, mâncată de câini

O femeie de 70 de ani de la un azil de bătrâni din Pucioasa a fost găsită fără viaţă într-o livadă din apropierea centrului social. Pe corpul femeii, au fost găsite urme de muşcături pe corp, produse cel mai probabil de câinii maidanezi.

O femeie în vârstă de 70, internată într-un Centru de Asistenţă Socială din Pucioasa, a fost găsită fără suflare, duminică, nu departe de centru.

Potrivit poliţiştilor, pe corpul victimei au fost găsite urme de muşcături pe corp, produse cel mai probabil de câinii maidanezi.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa femeia a fost găsită cazută într-o livadă din Pucioasa prezentând pe corp urme ale muşcăturilor unuia sau mai multor animale. "Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind decesul unei femei, posibil survenit ca urmare a unor muşcături de animale", potrivit unui comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Victima, în vârstă de 70 de ani care era internată la un centru social de ingrijire din oraş, a fost găsită de un trecător care a alertat organele competente, potrivit Adevarul.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.