MENIU

Bătaie de joc! Ce face un bărbat din Vaslui în timp ce pompierii se luptă să-i scoată apa din curte

După iarna grea prin care am trecut, au apărut şi problemele. Dacă până acum am întâmpinat probleme cu deszăpezirea, acum apa lăsată de topirea zăpezii face ravagii în gospodăriile oamenilor. 

Un bărbat din localitatea Negreşti, judeţul Vaslui, nu pare foarte afectat de faptul că topirea zăpezilor i-a inundat curtea şi e cât pe ce să-i intre în casă. În timp ce pompierii se luptă să scoată apa din curte, bărbatul savurează în linişte un pahar de alcool.

Tată a şase copii, bărbatul pare foarte relaxat într-un video realizat de reporterii publicaţiei Vremea Nouă şi lasă totul în grija autorităţilor.

Primarul localităţii a menţionat că este pus la curent cu situaţia acestei familii, care trăieşte la limita subzistenţei.

“Nu e prima oarã când ne confruntãm cu aceastã situatie. Au o casã veche, de peste 30 ani, construitã într-o zonã inundabilã. De fiecare datã când se confruntã cu asta, ne sunã. Mergem si îi ajutãm, dar ei nu pun mâna sã facã nimic. Trãiesc într-o mizerie cruntã”, a precizat edilul.

Mai multe articole despre:
pompieri Vaslui inundaţii zăpadă alcool