MENIU

Bătaie cu săbii - Peste 40 de apeluri la 112 - Locatarii dintr-un cartier, terorizați

Reglare de conturi

Scenariu de groază ieri seară pe Calea Galați, în municipiul Brăila. La fața locului, două autoturisme abandonate, făcute praf. Pe jos, pietre, scânduri, câteva teci alte unor săbii, iar într-una dintre mașini tocul unui pistol. Nimeni însă care să răspundă pentru ceea ce s-a întâmplat.

Reglare de conturi cu săbii și pietre pe o stradă din Brăila. Oamenii legii au primit mai bine de 40 de apeluri de la trecători, însă cand au ajuns acolo, au găsit doar dezastrul lăsat în urmă de protagoniști. Cel mai probabil, aceștia au reușit să fugă cu mașinile. 

Două mașini abandonate făcute praf, pietre, scânduri, câteva teci alte unor săbii, iar într-una dintre mașini tocul unui pistol. Asta au găsit polițiștii care au ajuns la locul scandalului. De bătăuși însă, nici urmă.

Surse locale spun că protagoniștii s-ar fi cunoscut între ei, iar înainte să se ia la bătaie ar fi petrecut într-un club. Nimeni nu își explică însă de unde proveneau acele pietre. Cel mai probabil se aflau deja în mașinile cu care au venit bătăușii.

După mai multe cercetări, polițiștii au reușit să identifice trei dintre bătăuși, care au fost duși la audieri. 

Mai multe articole despre:
bataie sabii braila