MENIU

Bătaie cruntă între prostituate la Timişoara. Un bărbat a fost înjunghiat

Bătaie între două prostituate în Timişoara

Scene dramatice pe Calea Aradului din Timişoara, unde două prostituate s-au luat la bătaie pentru teritoriul în care îşi ademenesc clienţii.

După ce s-au batut bine, una dintre femei si-a chemat in ajutor iubitul, un tanar in varsta de 26 de ani, scrie opiniatimisoarei.ro.

Furios, barbatul i-a tras un pumn rivalei, trantind-o la pamant. In scurt timp, la fata locului si-a facut aparitia proxeneta prostituatei lovite. Aceasta, o femeie de 31 de ani, şi-a ieşit din minţi cand a aflat ce s-a intamplat. Femeia a scos din buzunar un cutit si i l-a infipt de doua ori in spate tanarului. Cand l-a vazut plin de sange, iubita barbatului a chemat imediat ambulanta si politia. Un echipaj al salvarii l-a transportat de urgenta pe Ilie Bulgaru la Spitalul Municipal Timisoara pentru ingrijiri.

Politistii de la Sectia 5 au descins pe Calea Aradului pentru a stabili ce s-a intamplat. Proxeneta a fost ridicata si dusa la audieri, iar mai apoi in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. Femeia de 31 de ani a ajuns dupa gratii pentru urmatoarele 20 de zile si este cercetata pentru tentativa de omor.