MENIU

Băsescu, reacţie spumoasă: Dăncilă a rămas tot Vasilica

Traian Băsescu nu își asumă protocoalele secrete

Reacţie spumoasă a fostului preşedinte Traian Băsescu, după anunţul că PSD i-a retras spirijinul lui Tudorel Toader, iar Viorica Dăncilă a votat pentru. "P.S.: Până la urmă premierul Dăncilă a rămas tot Vasilica", a scris Traian Băsescu, Fostul preşedinte tocmai scria un text în care-şi exprima speranţa că e posibil ca Viorica Dăncilă să se elibereze de sub tutela lui Liviu Dragnea. 

"Am putea avea, în sfârşit, premier. (...) Remanierea în discuţie este doar o manevră specifică lui Dragnea în încercarea de a-şi mai introduce în guvern ceva clientelă supusă, având în vedere că premierul Dăncilă a început să-şi manifeste tot mai mult independenţa faţă de Titanul de Teleorman" scria Traian Băsescu într-o postare pe facebook.  

"Cu această mică analiză mă întreb dacă Cex-ul PSD va tolera şi această ultimă decizie a cucului prost care s-a cuibărit în capul Titanului din Teleorman. (..) Am putea avea, în sfârşit, premier, iar Dragnea ar deveni o amintire despre un fost preşedinte PSD căruia puterea absolută i-a instalat în creier un cuc prost." a mai scris Băsescu.

Între timp, a apărut ştirea că Tudorel Toader n-a fost iertat la şedinţa CEx al PSD şi i s-a retras spijinul politic. Traian Băsescu a adăugat un PS spumos: "Textul de mai sus a devenit tardiv după decizia PSD. Până la urmă premierul Dăncilă a rămas tot Vasilica."

Mai multe articole despre:
Băsescu Viorica Dăncilă