MENIU

Băsescu merge pe mâna lui Iohannis: Dragnea va ieși șifonat

Fostul președinte Traian Băsescu este de părere că războiul remanierii sau al restructurării Guvernului se va încheia prost pentru Liviu Dragnea, care a împins PSD într-o situație de criză inutilă. 

"Este bătălie între palate, suntem aproape de campanie. Trebuie să recunoaștem că sunt oameni nepotriviți. Ce cauți cu Nicolicea acolo, dacă vrei să aibă președintele un dram de atenție? Ce cauți cu domnul ăla care înjură prin Parlament, Brăiloiu? Dragnea a pus PSD într-o situație dificilă, va trebui să îl treacă prin Parlament. Este imposibil, dacă UDMR a spus că va fi non-combat, e o decizie fără cap. E cea mai stupidă remaniere post-decembristă, prin momentul ales și lista", a declarat Băsescu, la un post TV.

"Dacă Tudorel (Toader - N.R.) avea inspirația să nu își scrie demisia, azi râdea. Dragnea nu va renunța nici la Brăiloiu, nici la Nicolicea. După votul din Parlament, dacă se va produce, președintele va intra în proceduri judiciare. Primul lucru pe care îl va face e de a se adresa CCR prin care va spune că a respins cei 3 miniștri, e ceva fără precedent. Președintele pregătește o motivare, așa cum a spus CCR. Dragnea va ieși șifonat”, a mai afirmat Băsescu.

Klaus Iohannis: Această remaniere este un soi de farsă, nu o accept (VIDEO)

Mai multe articole despre:
Băsescu Liviu Dragnea Klaus Iohannis