MENIU

Băsescu, despre salariile pe care Ministerul Justiției trebuie să le plătească magistraților: Statul român nu va putea plăti toate obligațiile

Traian Băsescu

Fostul președinte Traian Băsescu a comentat, marți seară, afirmația ministrului Justiției, Cătălin Predoiu, referitoare la salariile pe care Ministerul trebuie să le plătească magistraților în 2020-2024.

Fotul președinte Traian Băsescu a comentat, marți seara, declarațiile ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, care a anunţat că, în perioada 2020-2024, Ministerul va avea de plătit salarii de 390,2 milioane de euro pentru magistraţi. Traian Băsescu a precizat că ”statul român nu va putea plăti toate obligațiile pe care și le-a asumat unele cu voie, altele fără nevoie”.

"De ce să încercăm să colorăm viața în roz? Statul plătește, dacă e vorba de o hotărâre judecătorească.

Se poate face o nouă lege care, de momentul în care este promulgată, își face efectul. Aș putea părea cinic, dar nu avem o justiție paralelă, avem o singură justiție și ce stabilește justiția, aia este lege.

Statul român nu va putea plăti toate obligațiile pe care și le-a asumat unele cu voie, altele fără nevoie. Suntem în situația în care fiecare ia de la stat ce poate", a declarat Traian Băsescu, marți seară, la România TV.

Mai multe articole despre:
traian basescu justitie paralela