MENIU

Baronii PNL îi contrazic în față pe Iohannis și Orban privind OUG-ul pentru șefii CJ

Un lider PNL îi contrazice în față pe președintele Klaus Iohannis şi pe liderul partidului în privința ordoannței prin care se revine la alegerea directă, într-un singur tur, a președinților de Consilii Județene. Președintele CJ Arad a catalogat anunțul  Vioricăi Dăncilă drept "o veste bună și o decizie corectă", în condiíile în care Klaus Iohannis și Ludovic Orban au avut numai cuvinte critice. Realitatea TV a dezvăluit, în premieră și în exclusivitate, faptul că mai mulți lideri importanți ai PNL, precum Gheorghe Falcă sau Gheorghe Ștefan, susțin demersul PSD. 

"Președintele Consiliului Județean va fi ales direct de către cetățeni, anul viitor! Este o veste bună și o decizie corectă, pentru că pune punct negocierilor politice pentru această funcție!", a scris scrie Iustin Cioncă, președintele PNL al CJ Arad, pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a criticat, luni, OUG dată de Guvern și a catalogat-o drept o favoare făcută de Viorica Dăncilă unor baroni PSD precum Marian Oprișan, Ionel Arsene sau Vasile Buzatu.

Și Ludovic Orban, șeful de partid al lui Iustin Cioncă, a declarat că ordonanţa de urgenţă este "complet neconstituţională" și că PNL va sesiza Avocatul Poporului.

Frăţia baronilor face joc dublu pe tema alegerii preşedinţilor de consilii judeţene

Mai multe articole despre:
PNL Orban iohannis