MENIU

Care este versiunea bărbatului a cărui carte de vizită a fost găsită de Alexandra

Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani răpită săptămâna trecută de Gheorghe Dincă şi despre care inculpatul a spus că a ucis-o, dar fără ca trupul minorei să fie găsit, a oferit numele altei persoane când a sunat la 112, nume pe care l-a citit de pe o carte de vizită găsită în apropiere.

Numele de pe cartea de vizită era Lucian Gabriel Popescu, iar acest om lucrează la Biroul de cadastru din Caracal. Popescu precizează, într-un comunicat de presă, că Dincă a venit la începutul lunii iulie 2019 la Biroul de cadastru din Caracal și s-a interesat de efectuarea unei documentații cadastrale. Lucian Gabriel Popescu i-a răspuns lui Dincă faptul că nu-l poate ajuta, întrucât urma să plece în concediu. Așa că i-a dat lui Dincă o carte de vizită și i-a spus să revină după 22 iulie. Acest lucru nu s-a întâmplat, însă.

"Alte amănunte legate de persoana numitului Dincă nu cunosc”, a zis Popescu, după care bărbatul a cerut presei să nu-l contacteze, pentru că nu poate da alte detalii și pentru că el și familia lui au fost "puternic afectați emoțional și profesional" de acest caz.

Mai multe articole despre:
bărbat carte de vizită