MENIU

Bărbat înarmat cu un cuţit, oprit de jandarmi la intrarea în Judecătoria Buhuși

Cuțit

Un bărbat de 65 de ani a fost găsit de jandarmii care efectuau controlul de securitate de la intrarea în Judecătoria Buhuși, joi dimineață, cu un cuţit de dimensiuni generoase asupra sa, relatează realitateadebacau.net.

În momentul solicitării accesului în instituție, jandarmii l-au întrebat dacă are asupra sa obiecte interzise, iar după primirea răspunsului negativ, au procedat la controlul corporal.

Nu mică le-a fost mirarea să descopere că acesta avea asupra sa un cuţit  de tip briceag de 25 de cm într-un buzunar de la geacă.

Întrebat ce intenţiona să facă cu arma albă în sediul instanței, bărbatul a precizat că îl folosește pentru uz personal atunci când merge la pădure şi a uitat cuţitul în buzunar.

În acest caz a fost întocmit actul de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, iar cuțitul a fost ridicat în vederea confiscării/continuării cercetărilor. 

"Cetăţenii pot solicita sprijinul forţelor de ordine publică, ori de câte ori este nevoie, fie prin adresare directă, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112”.

Mai multe articole despre:
barbat cutit judecataorie jandarmi