MENIU

Bănicioiu se mai gândește dacă merge luni la grupul deputaților PNL

<p>Bănicioiu se mai g&acirc;ndește dacă merge luni la grupul deputaților PNL</p>

Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, se mai gândește dacă se duce luni la grupul deputaților PNL: "Ce să fac, să le explic de ce nu am amânat cardul cum voiau ei?!"

Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a declarat că se mai gândește dacă se duce luni la grupul deputaților PNL, care l-au chemat să dea explicații în legătură cu implementarea cardului de sănătate.

"Ce să fac, să le explic de ce nu am amânat cardul cum voiau ei?! Nu știu. Mă gândesc, dar știu că voiau să amân cardul. Nu era bine să amân cardul că totuși ar fi bine să nu mai avem pierderi în sistem", a spus Bănicioiu, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

El a adăugat că va merge probabil la Comisia de Sănătate, unde a fost, de asemenea, chemat la audieri.

"Merg foarte des la comisie, înțeleg că au nevoie de mai multe discuții și vom avea oricâte discuții", a precizat Bănicioiu.

Purtătorul de cuvânt al deputaților PNL, Cristina Pocora, a declarat că ministrul Sănătății a fost invitat luni la grupul liberalilor, iar marți Nicolae Bănicioiu și președintele CNAS, Vasile Ciurchea, au fost chemați la audieri în Comisia de sănătate a Camerei Deputaților.

"Le vom cere lămuriri despre situația de la Casa de Sănătate, despre situația privind aplicarea cardului de sănătate și trebuie să ne spună de ce își bat joc de un proiect bun și de ce își bat joc de cetățenii care contribuie la sistemul de sănătate", a spus Pocora.