MENIU

Băiețelul de 8 ani din "căruța morții" nu a mai putut fi salvat

Băiatul de 8 ani, aflat în stare gravă în urma accidentului de la Hoghilag - Sibiu, a decedat, transmite Realitatea de Sibiu.

Băiețelul de 8 ani, implicat în accidentul de noaptea trecută, din jurul orei 22:00, petrecut între localitățile Hoghilag și Valchid, a decedat.

Acesta a fost preluat în comă profundă de o ambulanță SAJ care a plecat să se întâlnească cu o altă ablunță de tip C, cu medic, din Târgul Mureș. Din păcate, din cauza multiplelor traumatisme, copilul a intrat în stop cardio respirator și în ciuda eforturilor depuse de medici, acesta a decedat.

Conform ultimelor informații actualizate de autorități, în accident au fost implicate 7 victime, dintre care doi adulți și cinci copii. În stare gravă se afllă și mama copiilor. Femeia, de 27 de ani a fost preluată în comă, cu leziuni cerebrale și fractură cervicală și transportată de spitalul din Sibiu.

Accidentul s-a produs din cauza faptului că cei doi adulți alături de copiii lor se aflau într-o căruță nesemnalizată. Un tânăr de 27 de ani din Harghita a intrat cu mașina în căruță și i-a spulberat.

Mai multe articole despre:
accident