MENIU

Bagaj suspect pe peronul stației Eroii Revoluției. Traficul a fost reluat, nu este niciun pericol, spune poliția

Bagaj suspect pe peronul stației Eroii Revoluției. Foto/Inquam

Stația de metrou Eroii Revoluției a fost evacuată și închisă, după ce un bagaj suspect a fost depistat pe peron. Circulația a fost reluată, autoritățile prezente acolo au concluzionat că nu s-a confirmat niciun pericol.

UPDATE Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 se desfăşoară normal, începând cu ora 15:44, a anunţat, vineri, Metrorex, după câteva zeci de minute în care circulaţia a fost afectată în urma sesizării unui bagaj abandonat.

Trenurile de metrou au circulat între staţiile Constantin Brâncoveanu şi Tineretului pe un singur fir, în sistem pendulă, iar pe celălalt fir, circulaţia s-a desfăşurat fără oprire în staţia Eroii Revoluţiei.

În momentul de față traficul tenurilor de metoru se face cu dificultate, iar acestea nu opresc în stația Eroii Revoluției. La fața locului s-au deplasat polițiștii, iar până se verifică ce conține bagajul, tenurile nu opresc în stațiie.

„Astăzi, în jurul orei 15.00, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că in stația de metrou Eroii Revoluției, din sectorul 4, a fost observat un geamantan abandonat.

La fața locului s-au deplasat, de urgență polițiștii care au dispus măsuri din competență.

Echipele de pirotehnicieni din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române efectuează verificări.

A fost evacuată stația,  iar garniturile de tren nu opresc până la finalizarea activității”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Mai multe articole despre:
bagaj suspect metrou panica eroii revolutiei