MENIU

Băcăuan prins beat la volan, deși conducea regulamentar. Polițiștii, uimiți

Ghinion teribil pentru un şofer beat la volan, care se chinuia să meargă regulamentar. A fost lovit din spate de maşina unui şofer treaz, dar neatent.

Polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe raza localității Traian. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 38 de ani, din comuna Săuceşti, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcţia Traian- Bacău, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de auto din faţa sa, condus de un bărbat de 71 de ani, din comuna Traian, scrie desteptarea.ro.

Articolul continua dupa recomandari
El este poliţistul pedofil din lift. A fost recunoscut de colegi şi ridicat direct de la Brigada Rutieră. Colegii săi sunt în stare de şoc

Cei doi participanți la evenimentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 38 de ani și valoarea de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru cel de 71 de ani şi li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.Ghinion teribil pentru un şofer beat la volan, care se chinuia să meargă regulamentar. A fost lovit din spate de maşina unui şofer treaz, dar neatent.

Polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe raza localității Traian. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 38 de ani, din comuna Săuceşti, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcţia Traian- Bacău, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de auto din faţa sa, condus de un bărbat de 71 de ani, din comuna Traian.


Mai multe articole despre:
volan bătrân bărbat beat