MENIU

BACALAUREAT 2014. Elevul din Adjud care a PRIMIT nota MAXIMĂ la ROMÂNĂ, deşi nu s-a prezentat

Silviu Vladuţ Munteanu alături de profesoara sa, Alina Zoltan

BACALAUREAT 2014. Elevul Liceului Teoretic "Emil Botta" Adjud, Silviu Vlăduţ Munteanu, este singurul candidat vrancean la examenul de bacalaureat din acest an care, cel mai probabil, va promova fără să susţină una dintre probele scrise.

BACALAUREAT 2014. Ca urmare a rezultatelor avute în anul anterior la olimpiadele internaţionale, elevului adjudean îi va fi echivalată proba scrisă la limba şi literatura romană de la bac cu nota maximă. “Acesta se va putea astfel pregăti fără griji pentru probele următoare”, a declarat ieri şefa IŞJ, Vasilica Zaharia, scrie ziaruldevrancea.ro.

Silviu Vlăduţ Munteanu a obţinut anul trecut premiul I la Olimpiada internaţională de limbă, literatură şi spiritualitate romanescă ce a avut loc la Oradea, după ce caştigase şi faza naţională a olimpiadei, de la Constanţa.

Pentru rezultatul său, atat elevul adjudean cat şi profesoara care l-a pregătit, Alina Zoltan, au fost premiaţi în luna decembrie la Guvern. Şi olimpica Anca Raluca Lungu, elevă a Colegiului “Unirea” a scăpat de emoţiile examenului de bacalaureat. Aceasta a susţinut probele în sesiunea specială ce a avut loc la Ploieşti. Componenta lotului naţional de biologie a terminat bac-ul cu media 9,63.