MENIU

BAC 2018 chimie organică și anorganică. Ecuațiile reacțiilor - coșmarul elevilor

BAC 2018 chimie organica si anorganica - subiectele de joi, 28 iunie
<p>Barem chimie organica BAC 2018</p>
<p>Barem chimie organica BAC 2018</p>
<p>barem chimie anorganica bac 2018</p>
<p>barem chimie anorganica bac 2018</p>

BAC 2018 chimie organică și anorganică - subiecte medii ca dificultate joi, 28 iunie, pentru elevii de liceu care dau ultima probă de la BAC 2018.

După BAC 2018 chimie organică și anorganică, elevii vor avea câteva zile pline de emoții. Primele rezultate ale examenului de Bacalaureat - sesiunea iunie 2018 - apar abia miercuri, 4 iulie. Este ziua în care elevii pot depune contestații la BAC 2018 chimie organică și anorganică, dar și la alte materii, dacă sunt nemulțumiți de note.

Amintim că elevii care pică BAC-ul doar la o anumită materie / materii vor susține BAC-ul de toamnă doar la disciplina / disciplinele la care au picat.

La BAC 2018 chimie, cei mai mulți aleg să dea la chimie organică, fiind vorba de o parte dintre elevii care se pregătesc pentru admiterea la medicină, unde se dă examen la chimie și anatomie. O altă parte dintre acești elevi care vor să devină medici vor susține, așadar, astăzi BAC 2018 la anatomie.

BAC 2018 chimie organică și anorganică - Modele de subiecte edu.ro

Ministerul Educației a publicat pe siteul propriu, încă din primele luni ale anului 2018, un ”rând” de subiecte model. La chimie organică și anorganică, modelele de subiecte de la BAC 2018 pot fi consultate aici:

Modele de subiecte la chimie organică și anorganică BAC 2018 pot fi consultate mai sus, în galeria foto a acestui articol.

Baremul dupa probele de BAC 2018 chimie organică și anorganică apare astăzi, la ora 15. Amintim că joi, 28 iunie 2018, elevii dau BAC 2018 la proba la alegere a profilului.

Materiile de BAC 2018, ultima probă scrisă, sunt:

- anatomie
- biologie vegetală
- geografie
- informatică
- fizică
- chimie organică
- chimie anorganică
- filosofie
- psihologie
- logică
- economie

BAC 2018 chimie organică și anorganică - Notele de la contestații pot crește, dar pot și scădea

Elevii care depun contestații la BAC 2018 chimie organică și anorganică trebuie să știe că, așa cum nota poate crește după contestații, ea poate fi scădea. Totuși, statistica arată că cel puțin 3 din 4 elevi au obținut, după contestație, o notă mai mare sau egală cu cea inițială.

Subiecte Geografie BAC 2018. Ce hartă a picat la Geografie BAC 2018. Barem corectare

Luni și miercuri elevii au susținut restul de două probe scrise ale examenului de BAC 2018. Luni, 25 iunie, a fost examenul scris la limba și literatură română - susținut de toți cei prezenți la BAC -, iar miercuri a fost proba obligatorie a profilului - matematică pentru absolvenții de mate info, științele naturii, tehnologic și pedagogic și istorie pentru absolvenții de filologie. Cei care fac parte din minoritățile naționale au mai avut o probă scrisă, marți, la limba maternă.