MENIU

BAC 2014 ROMÂNĂ SCRIS. Ipostaza incredibilă în care au fost surprinşi elevii de camerele video

Ipostaza incredibilă în care au fost surprinşi elevii de camerele de supraveghere

BAC 2014 TOAMNĂ ROMÂNĂ SCRIS. Luni, șapte persoane au fost eliminate de la examenul de bacalaureat în judeţul Constanţa.

BAC 2014 TOAMNĂ ROMÂNĂ SCRIS. Aceștia au fost prinși cu telefoane și fițuici asupra lor. La această oră încă să vizualizează imaginile de pe camerele de supraveghere, la Cobadin, unde mai mulți elevi sunt suspecți că au încercat să fraudeze examenul. Cei șapte eliminați au susținut examenul la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Liceul Tehnologic „C.A.Rosetti”, Liceul Cobadin, Liceul Teoretic „Callatis” Mangalia.

BAC 2014 TOAMNĂ ROMÂNĂ SCRIS. La profilul real, elevii au primit un fragment din romanul „Rusoaica”, de Gib Mihăescu, pe baza căruia au avut de identificat sinonime și antonime la unele cuvinte și un comentariu pe text.

BAC 2014 TOAMNĂ ROMÂNĂ SCRIS. Subiectul doi a fost un text argumentativ despre importanța regulilor într-un anumit domeniu. La subiectul al treilea, candidații au avut drept cerință tratarea simbolismului având la bază opera scriitorului George Bacovia.

BAC 2014 TOAMNĂ ROMÂNĂ SCRIS. De cealaltă parte, la profilul uman a picat Riga Crypto și lapona Enigel de Ion Barbu. La proba competențelor digitale de la sfârșitul săptămânii trecute un singur candidat a reușit să obțină nivelul experimentat. O sută de candidați au obținut nivelul de competență mediu sau avansat, iar cei mai mulți, peste 200 sunt începători.

BAC 2014 TOAMNĂ ROMÂNĂ SCRIS. În 27 august va avea loc proba obligatorie a profilului, iar două zile mai târziu se va desfășura proba la alegere a profilului și specializării. Afișarea rezultatelor va avea loc la 1 septembrie (până în ora 12.00), iar depunerea contestațiilor, în aceeași zi, între orele 12.00 -16.00.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în 4 septembrie.