MENIU

Avocatul Casei Regale, ANUNŢ de ultimă oră: "Există un TESTAMENT, dar..."

Avocatul Casei Regale, ANUNŢ de ultimă oră: "Există un TESTAMENT, dar..."

Foarte mulți români au fost și sâmbătă la reședința Regelui Mihai din Aubonne, Elveția, pentru a aduce un ultim omagiu. Toți cei care vor să vină și duminică să se roage la căpătâiul Majestății Sale o pot face până la ora 15.00, când va începe o slujbă religioasă ce va fi oficiată de Mitropolitul Iosif, dar și de părintele Adrian Diaconu, protopop al Bisericii Ortodoxe din Elveția.

Sâmbătă au aprins o lumânare la Aubonne și oameni care l-au apreciat de la distanță pe Rege, dar și persoane care au lucrat cu Suveranul României.

Un grup de pelerini de la Roma a mers să le ofere copiilor o ultimă lecție de istorie cu Regele Mihai.

Deocamdată, Casa Regală nu dorește să intre în detalii, dar a anunțat că există un testament.

"Da, există un testament, dar nu vor exista surprize pentru că el nu modifică în niciun fel major, ca persoane, mă refer, ceea ce s-ar fi întâmplat și în absența testamentului, potrivit Codului Civil român. Adică, mai pe românește, cei 5 moștenitori ai Regelui sunt cele 5 fiice", a declarat avocatul Casei Regale, Ioan Luca Vlad, scrie stiri.tvr.ro.

Duminică, sicriul cu trupul neînsuflețit la Majestății Sale va fi depus la Biserica Ortodoxă Greacă din Lausanne. Acolo va rămâne până când va fi adus în România.