MENIU

AVION PRĂBUȘIT la Șiria, jud. Arad: Nu există supraviețuitori. Primele imagini

AVION PRĂBUȘIT, cu puțin timp în urmă, în jud. Arad
AVION PRĂBUȘIT, cu puțin timp în urmă, în jud. Arad
AVION PRĂBUȘIT, cu puțin timp în urmă, în jud. Arad

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit, în seara zilei de joi, după ora 18.00, în zona localității Șiria, județul Arad. Din primele date, nu există supraviețuitori.

 

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit, în seara zilei de joi, după ora 18.00, în județul Arad, informează Realitatea PLUS. 

Avionul s-a prăbușit la aproximativ 500 de metri de aerodromul din comuna Șiria, aerodrom pentru zborurile de agrement, potrivit realitateadearad.net.

La fața locului au intervenit Detașamentul de Pompieri Arad cu patru echipaje: 1 ambulanță SMURD cu medic și 1 descarcerare, 1 ambulanță SAJ, precum și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Șiria.

În avion erau doi bărbați de aproximativ 35-40 de ani, potrivit ISU Arad. Victimele erau încarcerate și inconștiente, au fost extrase din avion, dar, din cauza impactului puternic, cei doi au suferit leziuni grave, iar după 15 minute după descarcerare a fost declarat decesul. 

Primele imagini de la locul accidentului, mai jos

Sursa Video: ISU Arad

Alte imagini pe realitateadearad.net.

*** Menționăm că în urmă cu opt ani, tot în apropiere de Șiria, s-a produs un alt accident aviatic, în urma căruia a murit o persoană. Pe 25 iunie 2012, un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit peste o casă aflată în construcţie, la marginea localităţii arădene Şiria. Avionul făcea un zbor de antrenament. La bord se afla doar pilotul de 43 de ani, care a murit pe loc. Alt accident aviatic, în aceeași zonă, s-a produs pe 6 aprilile 2009, când un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit după ce s-a încurcat în cablurile electrice în timp ce făcea o aterizare de urgenţă. La bordul avionului se afla doar pilotul, care a fost rănit ușor. Avionul făcea un zbor de antrenament, în momentul în care motorul s-a oprit. Pilotul a încercat să facă o aterizare de urgenţă, pe un câmp din apropierea gării din Şiria, însă aparatul a căzut de la mică înălţime, după ce a rupt un cablu de înaltă tensiune.

Mai multe articole despre:
avion prabusit