MENIU

AVION PRĂBUŞIT LA CLUJ. DOUĂ PERSOANE AU DECEDAT. DECLARAŢIA LUI RAED ARAFAT

Raed Arafat

AVION PRĂBUŞIT ÎN JUDEŢUL CLUJ O aeronavă care a plecat, luni după-amiază, de la Bucureşti spre Oradea, şi care avea la bord un echipaj medical, printre membrii acestuia fiind şi purtătorul de cuvânt al "Spitalului Elias", dr. Valentin Calu. AVIONUL PRĂBUŞIT era pilotat de ADRIAN IOVAN. În jurul orei 23:00, Adrian Iovan şi-a pierdut viaţa. La scurt timp după decesul pilotului, şi medicul rezident a decedat. Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat a declarat la REALITATEA TV că în operaţiunea de salvare a fost implicată o echipă mare de medici.

AVION PRĂBUŞIT ÎN JUDEŢUL CLUJ O aeronavă care a plecat, luni după-amiază, de la Bucureşti spre Oradea, şi care avea la bord un echipaj medical, printre membrii acestuia fiind şi purtătorul de cuvânt al "Spitalului Elias", dr. Valentin Calu. AVIONUL PRĂBUŞIT era pilotat de ADRIAN IOVAN. În jurul orei 23:00, Adrian Iovan şi-a pierdut viaţa. La scurt timp după decesul pilotului, şi medicul rezident a decedat.

"Operaţiunea este în desfăşurare, avem o echipă mare de medici. Însă nu pot să dau nicio informaţie sută la sută. Nu putem avea comunicare cu colega de acolo. Nu putem să dăm nicio informaţie oficială până nu avem confirmarea colegilor care sunt la faţa locului", a declarat la REALITATEA TV RAED ARAFAT.

Ministrul Apărării, Mircea Duşa a declarat la REALITATEA TV că în operaţiunea de căutare au fost implicaţi şi militari.

Un avion medical s-a prăbuşit. PILOTUL ADRIAN IOVAN A MURIT: "A rămas încarcerat în avion" UPDATE


AVION PRĂBUŞIT LA CLUJ. Şapte RĂNIŢI: 2 PILOŢI, 4 MEDICI şi UN STUDENT