MENIU

AVION PRĂBUŞIT. Dragnea, întrebat dacă se impun demisii: Aşteptaţi finalul anchetei

AVION PRĂBUŞIT. Dragnea, întrebat dacă se impun demisii: Aşteptaţi finalul anchetei

ACCIDENT AVIATIC. AVION MEDICAL PRĂBUŞIT. Vicepremierul Liviu Dragnea a fost întrebat, marţi, dacă se impun demisii, până în momentul de faţă, legat de cauzele ACCIDENTULUI AVIATIC din Munţii Apuseni şi de gestionarea salvării victimelor, el făcând apel la a se aştepta rezultatul anchetei aflate în desfăşurare.

ACCIDENT AVIATIC. AVION MEDICAL PRĂBUŞIT. "Să aşteptăm toţi să se termine ancheta oficială, pentru că este cel mai important. Sunt foarte multe informaţii. Este un grup format. Eu cred că se impune să se finalizeze ancheta", a precizat Dragnea, întrebat dacă se impun demisii.

El a precizat că există nişte proceduri care "trebuie scoase din sertar atunci când se întâmplă aşa ceva".

"Există proceduri, există instituţii care sunt implicate şi care trebuie să acţioneze coordonat în această situaţie. Zic să avem puţină răbdare, pentru că în foarte scurt timp vor apărea rezultatele anchetei şi vă asigur că primul-ministru va lua toate deciziile care se impun", a precizat Dragnea.

ACCIDENT AVIATIC. AVION MEDICAL PRĂBUŞIT. Dragnea a mai spus că în cursul zilei de marţi s-a ajuns la dezbateri privind vinovăţii şi responsabilităţi tocmai pentru că nu se aşteaptă rezultatul anchetei.

"Tocmai de aceea s-a ajuns la asemenea dezbateri azi. Dacă toţi ne dăm cu părerea, părera mea e comentată de altcineva care îşi dă cu părerea şi aşa mai departe. Repet, sunt proceduri legale, sunt instituţii care au atribuţii foarte clare specificate prin normele legale şi, după se finalizează ancheta, vom avea toţi informaţii corecte", a spus Dragnea.

Întrebat dacă luni celula de criză a fost coordonată exlcusiv de la MAI, Dragnea a evitat să mai răspundă, precizând că nu mai dă răspuns la întrebări pe acest subiect.