MENIU

AVION DISPĂRUT. Pilotul a fost sunat de o FEMEIE MISTERIOASĂ chiar înainte de dispariţie

Căpitanul Zaharie Ahmad Shah, alături de familie

AVION DISPĂRUT. Căpitanul avionului dispărut MH370, aparţinând Malaysia Airlines, a primit un apel de 2 minute de la o "femeie misterioasă" chiar înainte de a decola de pe aeroportul Kuala Lumpur, informează News.com.au.

AVION DISPĂRUT. Investigatorii din Malaezia consideră relevant apelul primit de pilot deoarece femeia care a sunat a obţinut numărul de mobil sub o identitate falsă.

AVION DISPĂRUT. Potrivit legislaţiei din Malaezia, atunci când cumperi o cartelă SIM trebuie să completezi un formular cu datele de identificare. Femeia care l-a sunat pe pilotul Zaharie Ahmad Shah a completat informaţii false 

AVION DISPĂRUT. Introdusă ca o măsură suplimentară de siguranţă după atentatele teroriste din 2001, completarea datelor de identificare este obligatorie în Kuala Lumpur.

În cazul femeii care l-a sunat pe pilot, datele completate erau false, ceea ce creează o nouă pistă de investigaţie pentru poliţie, aceasta urmărind posibile legături ale căpitanului Zaharie Ahmad Shah cu grupările teroriste.

NOI IMAGINI PE SATELIT

Între timp, noi imagini din satelit, transmise de autorităţile franceze ar fi reperat FRAGMENTE METALICE care ar putea proveni din AVIONUL DISPĂRUT.

AUSTRALIA a decis să trimită 8 AERONAVE în zonă, potrivit CNN.com. Premierul australian spune că sunt "speranţe din ce în ce mai mari pentru rezolvarea misterului".

Mai multe articole despre:
avion dispărut