MENIU

FOTO + VIDEO Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în zona orașului Chitila, 2 persoane au ajuns la spital

Resturile aparatului de mici dimensiuni
Resturile aparatului de mici dimensiuni
Resturile aparatului de mici dimensiuni

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit pe un teren viran din zona localitatii Chitila, marți,  iar cele 2 persoane aflate la bord au ajuns la spital, după ce au fost descarcetare. La fata locului au fost directionate mai multe echipaje SMURD, dar și de poliție.

Cele 2 victime prezintă policontuzii, dar sunt conștiente și li s-au acordat îngrijiri medicale de catre echipajul de interventie sosit cu elicopterul SMURD, la fata locului. Este vorba de 2 bărbați, unul de 38, celălat de 72 de ani. Ambele victime au fost transportate la Spitalul Floreasca. Persoana mai vârstnică este un om de afaceri pasionat de pilotarea aparatelor de mici dimensiuni, care în 2014 a mai fost implicat într-un accident aviatic asemănător.

În spațiul aerian al cartierelor Bucureștii Noi și Străulești, precum și al localităților învecinate Chitilă și Mogoșoaia funcționează mai multe școli de pilotaj, iar localnicii au sesizat de mai multe ori riscul pe care-l reprezintă faptul că oameni fără experiență, chiar dacă sunt însoțiți de instructori, survolează zone locuite.    

Stire in curs de actulizare.

Mai multe articole despre:
chitila accicddnt scoala de pilotaj