MENIU

Avion Boeing 737 cu 157 de pasageri, prăbușit. Nu sunt supraviețuitori. FOTO

Avionul Boeing 737 Ethiopian Air, prăbușit

Avion Ethiopian Air prăbușit. Un avion de pasageri Boeing 737 cu 157 de oameni la bord s-a prăbușit, în Etiopia, la scurt timp după decolarea din capitala țării. Informații de ultima oră prezentate de Realitatea TV spun că nu sunt supraviețuitori în urma tragediei.

Avion Ethiopian Air prăbușit. Avionul Boeing 737 aparținea liniei aeriene Ethiopian Air și se deplasa de la Addis Abeba la Nairobi, potrivit Bloomberg.

Avion Ethiopian Air prăbușit. Turnul de control a pierdut contactul cu pilotul la 6 minute după decolare, după care a apărut informația că aeronava s-a prăbușit, informează Realitatea TV.

Tragedia aviatică în Etiopia, cu cetățeni morți din 30 de țări. Reacția MAE

Avion Ethiopian Air prăbușit. Premierul Ethiopiei a transmis că s-au înregistrat decese în această tragedie, dar nu a oferit niciun detaliu legat de numărul de morți.

Prim-ministrul Etipoiei a postat un mesaj pe Twitter în care a adresat condoleanțe familiilor îndoliate. "Nu sunt supraviețuitori" în urma prăbușirii avionului, este informația de ultima oră.

Prima imagine cu rămășițele avionului prăbușit în Etiopia

Directorul companiei Ethiopian Airlinees a mers duminică la locul targediei avitice și a postat pe Facebook o poza cu rămășițele avionului.

Directorul executiv al companiei Ethiopian Airlines, Tewolde Gebremariam, a mers duminică în localitatea în care s-a prăbușit avionul care transporta 157 de persoane.

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare ale companiei, el „a confirmat cu regret" că nu există supraviețuitori.

Totodată, el și-a exprimat „regretele sincere pentru familiile și apropiații pasagerilor și membrilor echipajului aerian care și-au pierdut viața în tragicul accident."

Avionul companiei Ethiopia Airlines s-a prăbușit, duminică, la șase minute de la decolare. Autoritățile au anunțat la scurt timp că niciunul dintre cei 149 de pasageri nu a supraviețuit. Și cei opt membri ai echipajului de zborși-au pierdut viața.

Avion de pasageri, prăbușit în Columbia. Cel puțin 12 morți

Cel puţin 12 persoane şi-au pierdut viaţa sâmbătă ca urmare a prăbuşirii unui avion DC3 care efectua o cursă regională în centrul Columbiei, a anunţat serviciul de protecţie civilă, relatează Agerpres.

''Regretăm accidentul avionului care efectua legătura între San Jose del Guaviare şi Villavicencio. Au decedat 12 persoane'', a scris serviciul respectiv pe contul să de Twitter @DefensaCivilCo.

Aparatul a lansat un semnal de alarmă la ora locală 10,40 (15,40 GMT), potrivit unui comunicat al aviaţiei civile.

Carcasa avionului a fost găsită în apropiere de Villavicencio. Nu se cunosc deocamdată cauzele accidentului.