MENIU

AVICII, mort la 28 de ani. Un DJ c-o viaţă de star rock. Consumul de alcool l-a dus la retragere

DJ-ul şi producătorul suedez Avicii, pe numele său real, Tim Bergling, a murit, vineri, la vârsta de 28 de ani. Anunţul a fost făcut de reprezentanţii artisului.

Diana Baron, producătorul artistului, a declarat că Tim Bergling a fost găsit mort în oraşul Muscat, statul Oman. "Anunţăm cu regret pierderea lui Tim Bergling, cunoscut ca Avicii. A fost găsit mort în Msucat, Oman, vineri după-amiază", au transmis cei din staff-ul lui DJ Avicii.

Pe cât de fulminantă a fost ascensiunea DJ-ului, pe atât de repede a şi "ars" cariera acestui producător muzical foarte talentat. Tim Bergling, alias AVICII, căzuse în patima alcoolului. Artistul a suferit în trecut de pancreatită acută. A şi fost internat de 2 ori în spital. Astfel, din cauza turneelor continue, a nopţilor pierdute, a petrecerilor şi a alcoolului, AVICII s-a retras din activitate în urmă cu 2 ani.

Citiţi şi:

AVICII a murit. Ce a făcut artistul când a fost la Cluj. De ce românii i-au reproşat că e îngâmfat

În anul 2016, Avicii a anunţat că se retrage din activitatea muzicală, iar ultimul său concert a fost susţinut la Ushuaia Ibiza Beach Hotel. A lansat două albume de studio, unul în 2013, iar altul în 2016. Avicii a fost, de asemenea, votat pe locul 3 în Topul anual al revistei DJ Magazine în 2012, iar în 2013 a primit două nominalizări la premiile Grammy.

Mai multe articole despre:
a murit avicii a murit avicii