MENIU

Avertismentul Dacia pentru România: Vom lua decizii cruciale

Sefii Dacia sunt uimiti de lipsa autostrazilor

În 2020 vor fi luate decizii cruciale, daca sistemul de autostrazi nu se imbunatateste, a spus intr-un interviu pentru HotNews.ro, Nicolas Maure, presedinte al Automobile Dacia.

Automobile Dacia nu vrea sa ia masuri radicale la Mioveni in urmatorii ani, insa are un plan ambitios de robotizare a uzinei si in 2020 vor fi luate decizii cruciale, daca sistemul de autostrazi nu se imbunatateste, spun oficialii Automobile Dacia.

"Nu vrem sa fim brutali si sa reducem puternic numarul de angajati cum face Ford. Vrem sa pastram locurile de munca oricat e posibil".

Dacia si Renault lucreaza la noi concepte, noi tipuri de caroserie care ar putea fi alocate uzinei in 2018-2019 sau mai tarziu. Decizia alocarii va depinde insa de construirea autostrazii Pitesti-Sibiu pana in 2020, an in care vor trebui luate decizii serioase. "E o chestiune care va fi legata de alocarea unor proiecte noi care s-ar putea intampla inainte de 2020, dar si dupa. Cred ca pana in 2020 ne vom descurca, dar daca nici dupa acel an nu e gata sectiunea, cred ca trebuie sa luam unele decizii", a spus seful Dacia.

Mai multe articole despre:
Renault Dacia Automobile Dacia