MENIU

"Autorităţile AU EŞUAT LAMENTABIL!". PETIŢIA SEMNATĂ DE MII DE ROMÂNI, DUPĂ TRAGEDIA AVIATICĂ

Mii de români au semnat o petiţie pentru pedepsirea vinovaţilor

PETIŢIE TRAGEDIA AVIATICĂ DIN MUNŢII APUSENI. Mii de români au semnat petiția online pentru demiterea tuturor celor responsabili de tragedia din Munţii Apuseni, în care şi-au pierdut viaţa pilotul ADRIAN IOVAN şi rezidenta AURA ION.

ACCIDENT AVIATIC Tragedia petrecută zilele trecute în Munții Apuseni, în urma căreia două persoane și-au pierdut viața, iar alte cinci au fost rănite a sensibilizat o țară întreagă, dar și românii plecați peste hotare, scrie bistriteanul.ro.

Până în prezent, peste 6.000 de oameni au semnat o petiție online"Demisia și pedepsirea celor vinovați de tragedia din Apuseni", aceștia dorind ca toți cei vinovați să plătească într-un fel sau altul pentru faptul că nu și-au făcut treaba așa cum ar fi trebuit.

"Este absolut revoltător faptul că aceşti eroi, prin mâinile cărora au trecut mii de oameni, să fie lăsaţi pradă morţii, din cauza incompetenţei acelor oameni aflaţi în funcţii de conducere ale unor instituţii importante ale statului român...Autoritățile statului, prin reprezentanții săi, AU EȘUAT LAMENTABIL în cadrul misiunii de salvare a celor accidentați. Doar Dumnezeu a făcut ca în calea celor răniți și aflați în situație gravă să fie scoși acei oameni simpli, cu suflet mare, locuitori ai zonei. Acei oameni sunt EROI!", se arată în petiție.

VEZI PETIŢIA AICI

ACCIDENT AVIATIC. RADU STROE A DEMISIONAT după eşecul misiunii de salvare

ADRIAN IOVAN A MURIT. Fosta sa soţie, Romaniţa Iovan, mesaj EMOŢIONANT, în lacrimi

ACCIDENT AVIATIC. DEZVĂLUIRE ŞOC. Prima echipă de urgenţă a ajuns

ACCIDENT AVIATIC. Ponta: ROMATSA şi STS erau RESPONSABILE, au făcut ERORI GRAVE