MENIU

Un autocar cu 46 de persoane, la un pas de tragedie în județul Galați

Autocar răsturnat

Un autocar cu 46 de persoane la bord a intrat într-un stâlp și a fost la un pas de răsturnare. Incidentul a avut loc luni dimineaţa, pe DN26, în localitatea Brăneşti, judeţul Galaţi. Potrivit primelor informaţii, nu sunt persoane rănite în urma accidentului.

Un autocar care venea din Grecia către Ucraina a intrat, luni dimineață într-un parapet, în localitatea Brănești, județul Galați, pe fond de ceață deasă și, posibil, viteză.

Potrivit Realitatea TV, șoferul grec de 54 de ani nu băuse, dar ar putea fi amendat pentru încălcarea regimului de viteză. În autocar se aflau 45 de pasageri posibil ucraineni, nicio persoana nu a fost spitalizata.

Reprezentanţii ISU Galaţi susţin că accidentul s-a produs, duminică dimineaţa, pe DN26. Se pare că autocarul a derapat într-o curbă şi a ieșit pe marginea drumului, conform Mediafax. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de la Poliţie, ISU, SMURD şi SAJ Galaţi.

„Autocarul cu numere de Ucraina se îndrepta spre Odesa şi avea 46 de persoane la bord. Autocarul a derapat, s-a lovit de un stâlp şi s-a răsturnat. Se pare că nu avea viteză, astfel că nu sunt persoane rănite", a declarat Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Mai multe articole despre:
autocar rasturnat