MENIU

Autobuz în flăcări în centrul orașului. Panică printre călători

Autobuzul a luat foc în mers

Un autobuz din municipiul Satu Mare a luat foc în mers, sâmbătă după amiază, în apropierea Pieței Mari. Nu este primul incident de acest fel din oraș.

Un autobuz al firmei Transurban din municipiul Satu Mare a luat foc în mers, ieri după amiază, în apropierea Pieței Mari.

La faţa locului au ajuns echipaje de pompieri care au lichidat incendiul imediat dar şi poliţişti care au blocat strada şi încearcă să stabilească ce s-a întâmplat.

În momentul debarcării/îmbarcării călătorilor s-a constatat că iese fum din partea din spate a autobuzului, motiv pentru care șoferul a debarcat toți călătorii (aproximativ 20) și a încercat să stingă focul, care a apărut în compartimentul motor, cu cele 2 stingătoare din dotare. Văzând că nu reușește lichidarea focului a solicitat sprijin de specialitate de la pompieri, care s-au deplasat la fața locului și au stins incendiul.

Este al doilea autobuz al firmei Transurban care ia foc în această lună. Motivul izbucnirii focului a fost un scurt circuit la instalația electrică de la compartimentul motor, potrivit portalsm.ro.

Conducerea Transurban Satu Mare a anunțat că verifică toate autobuzele, după acest al doilea incendiu.

Mai multe articole despre:
autobuz în flăcări