MENIU

Audieri cruciale în cazul crimei oribile din județul Giurgiu

Audieri cruciale în cazul crimei oribile din județul Giurgiu

Audieri maraton astăzi în dosarul fetei ucise și incendiate într-un troler, pe un câmp, în apropiere de Ghimpați, relatează realitateadegiurgiu.net. 

Astăzi, anchetatorii i-au chemat să dea declarații în acest dosar pe șoferii mașinilor identificate pe camerele de luat vederi care au trecut în intervalul orar în care s-a comis fapta. 

De altfel, locul unde a fost incendiat cadavrul se află la câţiva metri de DN 6, o şosea foarte circulată, incendierea petrecându-se în spatele unor tufe.

În zonă, oprirea maşinilor este interzisă. Şoseaua chiar are linie continuă pe margine. De asemenea, este foarte îngustă şi un şofer care vrea totuşi să oprească, nu poate scoate în întregime maşina de pe carosabil. Deci, fără discuţie, maşina oprită at fi putut fi observată de ceilalţi participanţi la trafic şi, foarte posibil, cei care vineau din spate, dacă sunt maşini mai mari, chiar să fie nevoiţi să oprească pentru că nu o pot depăşi dacă vin maşini din faţă. 

În plus, se așteaptă rezultatul celor trei expertize efectuate în acest caz care ar putea contribui la soluționarea acestui dosar. 

Citește mai multe pe realitateadegiurgiu.net

Mai multe articole despre:
giurgiu crima giurgiu