MENIU

Au fost COLEGI DE FACULTATE, dar s-au reîntâlnit într-un mod absolut îngrozitor

Cei doi colegi au fost implicaţi într-un accident

Doi foşti colegi de facultate s-au reîntâlnit în condiţii absolut îngrozitoare. Aceştia au fost implicaţi într-un accident.

Accident rutier vineri dimineață, în jurul orelor 05.30, la intersecția străzilor Moldovei cu Grădiniței, în dreptul fostului sediu Constructorul din Paşcani. Două autoturisme s-au ciocnit, după ce unul dintre conducători nu a acordat prioritate, scrie ziaruldeiasi.ro.

Vinovat de producerea evenimentului rutier este proprietarul unei mașini marca Skoda Octavia, cu numere de Iași. Acesta, când a ajuns intersecție, a început să facă virajul la stânga spre Moțca fără a se asigura, iar în acel moment a lovit în partea din stânga spate un Renault, cu numere de Bacău, condus de un șofer din Onești.
 
În urma impactului, mașina Renault a fost proiectată cu spatele în stâlpul de pe marginea drumului. Șoferul a suferit un hematom la cap, fiind transportat în Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal.
 
Polițiștii de la Biroul Rutier au demarat o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului. Cei doi șoferi veneau din Iași. Când s-au dat jos din mașini conducătorii auto au constat că se cunosc, au fost colegi de facultate.