MENIU

Au făcut curat şi au DONAT ce nu le-a trebuit. La scurt timp, fapta bună s-a transformat în COŞMAR

Un pian donat unei şcoli de către un cuplu care l-a deţinut timp de 30 de ani ascunde un mister greu de descifrat.

Doi soţi din Marea Britanie trăiesc un adevărat coşmar, după ce o faptă frumoasă pe care au făcut-o se întoarce împotriva lor. Graham şi Meg Hemmings au donat vechiul pian din casa lor şcolii din apropiere, după ce l-au deţinut timp de 33 de ani.

Când şcoala a încercat să îl folosească, acordorul a descoperit o adevărată comoară ascunsă sub clape: în saci cusuţi de mână se aflau 913 sovereigni de aur şi jumătăţi de sovereign, toţi datând din secolul XIX şi începutul secolul XX. Comoara cântăreşte peste 6 kg şi, fără să fi fost autentificată, British Museum susţine că valoarea "are potenţialul de a schimba vieţi".

Din păcate, cei care l-au donat nu vor putea pretinde nicio liră sterlină, pentru că de obicei, tot ce este considerat "comoară" este împărţit între proprietarul de drept, adică şcoala, şi cel care a făcut descoperirea, acordorul. Cu toate acestea, familia Hemmings spune că nu este invidioasă, ci doar trişti că nu cunosc povestea din spatele comorii, pentru că după investigaţii şi apeluri publice nu s-a descoperit cine ar fi putut ascunde aurul în pian.

Mai multe articole despre:
0 pian coşmar faptă bună graham meg hemmings