MENIU

Au angajat un grădinar şi au rămas şocaţi când au văzut ce i-a făcut fetiţei lor: "Ea m-a provocat"

Au angajat un grădinar şi au rămas şocaţi când au văzut ce i-a făcut fetiţei lor

Caz cutremurător în Oradea, unde în urmă cu două săptămâni o fetiţă de 5 ani a fost violată şi obligată la perversiuni sexuale de un individ care i-ar putea fi străbunic.

 Joi, 17 aprilie, Emil M., pensionar, soţ şi tată a trei copii, îi ajuta pe părinţii fetiţei prin gospodărie şi a început să se joace cu micuţa plimbând-o cu roaba prin curtea casei, scrie ebihoreanul.ro.

La un moment dat, profitând de neatenţia oamenilor, bătrânul s-a aşezat pe un scaun în faţa unei anexe, s-a desfăcut la pantaloni şi a violat-o cu degetul, moment în care a fost surprins de mamă. Văzând că micuţa nu e în curte, femeia pornise în căutarea ei, iar când i-a văzut pe cei doi dezbrăcaţi de la brâu în jos a făcut un şoc. A smuls copilul din mâinile pedofilului şi şi-a strigat soţul, care a sunat imediat la Poliţie. Speriat, agresorul a fugit, fiind ridicat de acasă de un echipaj al Poliţiei Municipiului Oradea şi reţinut pentru 24 de ore.

Prezentat procurorilor de la Parchetul Oradea şi apoi instanţei, Emil M. a fost arestat pentru 30 de zile pentru viol asupra unui minor. Potrivit unor surse judiciare, individul şi-a recunoscut faptele, însă are o explicaţie halucinantă pentru ce a făcut, dând vina pe băutură şi pe... victimă.

La interogatoriu, bărbatul a spus că fetiţa l-ar fi provocat. Trimis în spatele gratiilor, Emil M. va fi supus unei expertize medico-legale psihiatrice, anchetatorii vrând să stabilească dacă avea discernământ în momentul în care a comis fapta, întrucât, spun ei, acesta a avut până în prezent un comportament decent. Tată a trei copii şi grădinar de profesie, îşi completa veniturile muncind cu ziua prin gospodăriile şi livezile cunoscuţilor.