MENIU

Atenţie la ŢEPELE cu iPhone 6 Plus! Vezi cum arată un telefon FALS

Lansarea noului model iPhone 6 Plus a declansat o adevarata isterie in randul fanilor Apple. Cum multi dintre ei ar da oricat sa puna mana pe cel mai spectaculos smartphone din istoria Apple, pe internet au aparut, cum era de asteptat, si profitorii.  

Pe mai multe site-uri chinezesti dar si pe altele cunoscute, precum Amazon si Ebay au aparut la vanzare replici dupa celebrul deja telefon lansat de Apple, relatează GadgetReport.ro

 Din imagini rezulta ca telefonul arata aproape identic cu modelul original, carcasa este foarte bine realizata, are greutatea smartphone-ului Apple insa nu are caracteristicile acestuia.

 Cele mai multe fake-uri vin cu procesoare, memorii si camere foto-video mult mai slabe si ruleaza o versiune Android modificata ca sa semene cu iOS 8.

 Asa ca, daca primiti astfel de oferte, este bine sa le testati inainte si sa verificati daca aveti in fata un model original sau o chinezarie modificata ca sa arate ca iPhone 6 Plus.

 GadgetReport.ro va prezinta probabil una dintre cele mai tari tepe cu noul iPhone 6 Plus. Este vorba de un telefon din plastic, fara ecran si niciun mecanism, in fapt o jucarie care arata aproape identic ca un iPhone si pe care o puteti cumpara de pe Amazon. Costa numai 26 de dolari.

 Vedeti testele video cu clonele iPhone 6 si cum puteti deosebi telefoanele originale de tepe pe GadgetReport.ro