MENIU

Pădurar atacat de urs. Gestul bărbatului care a înfuriat animalul

Pădurar atacat de urs. Gestul bărbatului care a înfuriat animalul

Un pădurar a fost atacat de un urs, marți, în punctul Brătioara, de pe raza localității Berevoești. Se pare că bărbatul s-a apropiat prea mult de bârlogul unei ursoaice cu pui.

Pădurarul, atacat de urs, participa la o activitate de marcare a copacilor în zonă. Acesta lucrează în cadrul unui ocol silvic privat.

Bărbatul s-ar fi apropiat foarte mult de un adăpost în care se afla o ursoaică cu pui, fără să știe de prezența animalelor. A fost atacat de o ursoaică. În ajutorul său au sărit ceilalți colegi de muncă, în cele din urmă ursul fiind pus pe fugă.

Pădurarul a fost adus de urgență la Spitalul Municipal Câmpulung. De aici, pacientul a fost transferat la Spitalul Judeţean şi preluat de personalul Unităţii de Primiri Urgenţe. Acesta se află în afara oricărui pericol, scrie realitateadearges.net.

Mamă și fiică, ucise de urs. Rezultatul autopsiei a șocat și mai rău: de ce le-a atacat bestia

O profesoară de 37 de ani, și fiica sa, un bebeluș superb de 10 luni, au fost ucise de un urs, lângă cabana lor. La autopsie, lucrurile au luat o turnură neașteptată: ce au descoperit autoritățile a șocat și mai rău!

Mai multe articole despre:
atac urşi bărbat atacat de urs