MENIU

Asta e cea mai uşoară metodă prin care scapi de durerile de dinţi! Stomatologii sunt uimiţi!

Asta e cea mai uşoară metodă prin care scapi de durerile de dinţi! Stomatologii sunt uimiţi!

Durerile de dinţi şi măsele sunt cele mai grele iar rădăcinile deteriorate afectează întreaga stare a organismului. Durerea durează zile întregi.

Câteodată, durerile apar în weekend sau în timpul evenimentelor speciale, aşa că nu îţi este mereu la îndemână să mergi la stomatolog.

Unele dintre cele mai comune cauze ale durerilor de dinţi care apar subit sunt cariile, dintţii rupţi, gingivită, lipsa unor dinţi, coroane puse greşit, placă, apnee sau afecţiuni ale mandibulei.

Durerile de dinţi sunt tratabile, aşa că nu trebuie să te panichezi. Este indicat să ai un remediu naturist la îndemână pe care să îl foloseşti. Bineînţeles, acest remediu nu trebuie să amâne vizita la stomatolog, scopul lui fiind să amelioreze durerea.

Ingrediente

Jumătate de linguriţă de pudră de cuişoare
Jumătate de linguriţă de ulei de cocos

Instrucţiuni

Eugenolul din cuişoare te scapă de durere, în timp ce uleiul de cocos are proprietăţi antimicrobiene şi anti-inflamatorii.

Combină ingredientele şi formează o pastă groasă. Foloseşte un tampon de vată sau o pipetă pentru a aplica pe zona dureroasă. Fă asta de mai multe ori pe zi.

Sursa: girly.ro

Mai multe articole despre:
dinţi durere ulei de cocos măsele