MENIU

ASALT la vama NĂDLAC

Aglomeraţie la ieşirea din ţară

Aglomeratie si cozi infernale, sâmbătă noapte către duminică, la iesirea din tara. In vama Nadlac din judeţul Arad, câteva mii de romani, care pleaca spre locurile de munca din vestul Europei au avut de asteptat ore bune ca sa intre in tara vecina.

Traficul a crescut in aceasta perioada de câteva ori, iar frontiera a fost plina ochi de sute de masini si autocare. Pe DN7, cozile de masini masurau la intrarea în oraşul Nădlac 5 km. În coloană erau şi camioane care aşteaptau să treacă frontiera şi care au blochat aproape complet banda de mers către Ungaria.

Daca intr-o zi obisnuita la controlul vamal se asteapta doar cateva minute, azi noapte, romanii care doreau sa intre in Ungaria au avut de chiar si 3 ore. Poliţiştii au redirecţionat maşinile mici pe lotul 1 al autostrăzii Nădlac-Arad, pe tronsonul Nădlac-Pecica. Poliţiştii de frontieră au luat măsuri speciale pentru a face faţă valului mare de oameni: au adus mai mulţi agenţi la lucru, s-a lucrat pe mai multe benzi de ieşire din ţară, însă la ieşirea din România controlul se face în Ungaria, scrie europafm.ro.

Mai multe articole despre:
Vama Nădlac