MENIU

Aşa scapi de mâncat noaptea! Doboară obiceiul care te îngraşă!

Aşa scapi de mâncat noaptea! Doboară obiceiul care te îngraşă!

Stim toate cat e de bine cand ajungem acasa si ne asezam la TV sau ne uitam la serialul nostru preferat si mancam ceea ce ne place. Uneori chiar mai dam o raita si noaptea prin frigider pentru ca ne e pofta de ceva bun sau nu putem dormi si alegem sa facem ceva rapid de mancare.

Poti, insa, sa opresti acest obicei nociv! Studiile arata ca persoanele care au tendinta sa manance in timpul noptii sunt mai predispuse la obezitate. De aceea, e important sa fii atenta cu tine insuti. Poti incepe prin a manca un mic dejun corect, iar pentru asta trebuie sa ai un somn odihnitor. Cel putin 6 ore pe noapte sunt necesare pentru un ciclu complet de somn.

Trebui sa renunti la bauturile carbogazoase. Acestea contin foarte multe calorii, iar zaharul si derivatele acestuia cresc consumul de insulina si nivelul zaharului in sange si iti va creste pofta de mancare.

Mananca la timp! Cele trei mese pe zi trebuie respectate cu sfintenie in fiecare zi. Stabileste-ti orele in care vrei sa iei masa si continua zilnic. Poti sa adaugi si o gustare intre, dar ar fi bine ca aceasta sa fie un fruct!

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Mai multe articole despre:
mâncat mancat noaptea mâncat seara