MENIU

Aşa fac dragoste bărbaţii, în funcţie de zodie

<p>Top 4 alimente care &icirc;ţi distrug viaţa sexuală</p>

Daca esti curioasa sa stii ce anume ii place in pat barbatului de langa tine, zodia in care s-a nascut iti poate da cateva indicii.

Barbatul Berbec nici nu vrea sa auda de preludiu. Patronat de Marte, zeul Razboiului, barbatul Berbec intra direct in focul actiunii. Iar daca vrei sa-l tii cat mai mult timp langa tine, lauda-l.

Barbatul Taur este domol la exterior, agitat in interior. Patronat de Venus, zeita frumusetii, barbatul Taur iti va oferi nenumarate suprize. Apreciaza mancarurile savuroase si vinul bun. Spre deosebire de Berbec, Taurii iubesc preludiul care poate dura ore.

Barbatul Gemeni este patronat de Mercur, mesager al zeilor. Gemenii sunt foarte buni comunicatori. Sunt atrasi de femeile vorbarete. Pentru Gemeni, sexul este si un sport al mintii, nu doar o activitate in plan fizic..

Barbatul Rac este controlat de sentimente. Are un scut protector deasupra pentru ca nu vrea sa fie ranit, insa, dupa ce treci dincolo de “crusta”, gasesti un barbat cu care te vei distra pe cinste, odata ce va capata incredere in tine. Barbatul Rac apreciaza femeile puternice, care stiu de la inceput ce vor.

Continuarea pe Lyla.ro

Mai multe articole despre:
horoscop zodii sex horoscop amanţi