MENIU

AQUA Carpatica este constant pură (P)

Aqua Carpatica
Buletin de analize apă

În data de 7 noiembrie, 2016, un cotidian din presa centrală a publicat un articol cu un vădit caracter denigrator la adresa mai multor producatori de apă, informatie ce ulterior a fost preluată și distribuită în mediul online și TV. În acest articol s-a afirmat că “68% din apă de pe rafturile magazinelor colcăie de bacterii”.

Afirmăm categoric că articolul publicat, precum și buletinele anexate acestuia reprezintă o tentativă de discreditare și manipulare a anumitor mărci de notorietate, printre care și AQUA Carpatica.

Jurnaliștii au invocat buletine de analiză emise de Direcția Sanitar Veterinară (DSV) București, la data de 03.06.2016 (după 4 luni de la întocmirea lor).

Pentru a aduce lumină în acest caz, vă comunicăm buletinul de analiză întocmit de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Suceava, emis în conformitate cu toate rigorile legislative, emis în mai, 2016 (perioada la care face referire articolul), unde valoarea conținutului de germeni pentru produsul AQUA Carpatica este zero (absent).

Filozofia AQUA Carpatica este categoric orientată spre siguranța consumatorului, valorile noastre fundamentale sunt strict legate de produsele benefice sănătății, criteriile de sănătate sunt primordiale pentru noi. Asigurăm consumatorii noștri de calitatea excepțională a produselor noastre, în toate aspectele sale (echilibru mineral perfect, gust plăcut și aspect deosebit), iar grija pentru menținerea acesteia este esențială.

Avem toate argumentele necesare să negam afirmațiile prezentate în articol:
1. Buletinele publicate sunt eronate și intocmite fără respectarea procedurilor prevăzute de lege.
2. Probele nu au fost sigilate și nu există contraprobe pentru a putea fi verificate de un alt laborator acreditat
3. Laboratorul DSV București nu are acreditare RENAR, așa cum singur recunoaște în scris acest lucru,"opiniile, interpretările și concluziile conținute de prezentul raport nu sunt acoperite de acreditarea RENAR"

Știm că anumiți îmbuteliatori de apă minerală nu vor transparența pe etichetele produselor lor, dar este timpul ca, în România, cea pe care ne-o dorim democrată și transparență, acțiunile de defăimare, calomnie și denigrare să fie asumate în fața legii și justiției.

Pentru toate motivele de mai sus AQUA Carpatica a hotărât să angajeze răspunderea juridică a tuturor persoanelor (fizice și juridice) implicate în aceasta acțiune de denigrare și calomnie.

Vom acționa în instanță toate instituțiile, entiățile media precum și orice alte persoane responsabile de inițierea, provocarea și difuzarea acestei calomnii.

Dorim ca în România, cei care defăimează să înceapă să–și asume acțiunile și să platească.
AQUA Carpatica este o mândrie națională a României peste hotare și este o valoare obiectivă pe care avem datoria să o protejăm.

Jean Valvis
Președinte AQUA Carpatica

Mai multe articole despre:
aqua carpatica