MENIU

Apropiații lui George Simion, cazați în resorturi de lux (video)

Resort de lux pentru cazarea apropiaților lui Simion. Foto/Captură video

George Simion le-a promis românilor o nuntă tradițională la iarbă verde, pe baloți de paie, însă pe toți invitații apropiați lui i-a cazat într-un resort de lux cu toate condițiile. Hotelul aparține unui fost senator care deține o avere de 60 de milioane de euro. 

Astfel, în timp ce românii vor sta pe iarbă, apropiații lui Simion vor bea cocktail-uri la piscină. Resortul de lux îi apartine omului de afaceri Daniel-Remus Nițu, fost senator PNL si ALDE, iar pentru acest weekend are toate camerele închiriate.

Înconjurat de dealuri pline de verdeață, complexul oferă o piscină interioară și alta în aer liber, centru SPA, aer condiționat în fiecare cameră, birou și baie privată. Așa arată descrierea locului în care vor fi cazați politicienii, oamenii de afaceri și prietenii cei mai apropiați ai lui Simion.

Tot complexul va fi al lor, unde vor avea discuții private și petreceri departe de ochii publicului. Invitații VIP ai liderului AUR se bucură și de terenuri de tenis, fotbal și de alte activități sportive, precum și masaj, iar toate băuturile sunt la discreție.